Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Poka¿ wyniki od 11 do 18 z 18

W±tek: Jak chc± Polskê wysiudaæ z gazu £upkowego i wielkiej potêgi gospodarczej.

Smerf Czepialski Awatar tuczi77
    Do³±czy³
    Oct 2008
    BMW
    E32 740iA
    Sk±d
    ONA --> DW
    Blog
    1
    1.

2.
    www.wprost.pl/ar/252689/Leczenie-Kononowiczem/

Komentować nie będę. Inteligentni ludzie (powtarzając za Olejusem) sami wyciągną wnioski.

~wysłane poprzez Tapatalk
    Ostatnio edytowane przez tuczi77 ; 16-07-2011 o 20:33

Do¶wiadczony U¿ytkownik Awatar rodzinabmw
    Do³±czy³
    Oct 2007
    BMW
    by³o 730i V8 manual SATIN CHROME co mnie pokusi³o by je sprzedaæ???
    Sk±d
    okolice Sulechowa
    Irek link do YT co¶ nie chce siê otworzyæ

Do³±czy³
    Oct 2008
    BMW
    E32 740iA
    Sk±d
    ONA --> DW
    Blog
    1
    Cytat Zamieszczone przez rodzinabmw Zobacz posta
    Irek link do YT coś nie chce się otworzyć
    Dzięki Marcin, poprawiłem.

~wysłane poprzez Tapatalk

Super Moderator Awatar olejus
    Do³±czy³
    May 2007
    BMW
    BIEMDABLJU SEVEN FOUR FIVE
    Sk±d
    Wroc³aw
    :)
    Tuczi co do pkt 2 to powiem ci ¿e takich filozofów w Polsce mamy tysi±ce, Lis nie jest pierwszym i nie ostatnim. Zero faktów tylko swoiste dumanie o stanie rzeczy :) co do wyst±pienia Kaczyñskiego na Jasnej Górze to cieszê siê ¿e s± w Polsce stacje które pokaza³y ten fragment a nie skupi³y siê na prowokacji dziennikarzy Polsat News :D albo innymi duperelami jak baloniki, które zablokowa³y okêcie a w tym czasie na samym lotnisku wyst±pi³ skandal z udzia³em s³u¿b wewn. Mosadu.
    http://www.glennbeck.com/content/blo...rip-to-poland/
    http://www.bibula.com/?p=40696
    Tak wiem tego nie wiedzia³e¶ :D bo ogl±dasz TV tam gdzie nawet w pogodzie k³ami± :D
    Ostatnio edytowane przez olejus ; 16-07-2011 o 22:06
    Piæ trzeba ! Je¶æ mo¿na !

Zaawansowany U¿ytkownik Awatar 7er Fanatic
    Do³±czy³
    Apr 2010
    BMW
    Ciemna strona mocy
    Sk±d
    okolice wwa
    Ka¿dy z naszych o¶ciennych przyjació³ chce zarobiæ tylko szkoda, ¿e naszym kosztem. Brakuje w Polsce typowo obiektywnej telewizji która mówi o tym co naprawdê siê dzieje. Oraz wodza który nie jest tak denny i pokazuje, ¿e ma jaja i potrafi siê postawiæ. Mi siê podoba³o to, ¿e Wa³êsa nie przyjecha³ do Warszawy na spotkanie z Obam± wielu polityków w tamtym momencie siê skompromitowa³o (fotki z Obam±)

Super Moderator Awatar EVAN
    Do³±czy³
    May 2007
    BMW
    E38 '99 740iA, X3 M40i '20, I3s '20
    Sk±d
    Kêtaki
    Olejus dosta³es wytyczne na maila od Prezesa przed wyborami i siejesz propagandê?
    Po co komu tutaj takie tematy?
    Jak widzê pysk Kaczyñskiego to mnie naci±ga...
    Moje EX - E38 730i '95, E38 735iA '98

Do³±czy³
    Oct 2008
    BMW
    E32 740iA
    Sk±d
    ONA --> DW
    Blog
    1
    Wybacz ¿e dopiero dzisiaj ale wczoraj by³em w trasie.

Po 1. ró¿nica miêdzy nami jest taka, ¿e ja (wbrew pozorom) nie reprezentujê ¿adnej opcji politycznej lecz tylko i wy³±cznie siebie, a Ty wyra¼nie agitujesz w jednym kierunku, który ju¿ dobrze poznali¶my i któremu wyborcy w 2007 roku wyra¼nie podziêkowali (LINK)

Po 2. je¶li poruszasz kwestiê gazoci±gu to warto dok³adnie siê zaznajomiæ z faktami, ale ja wiem ¿e z perspektywy Twojej opcji politycznej jest to niezwykle trudne i w zasadzie niespotykane. Najwa¿niejsze jest ¿eby zrobiæ zadymê, choæby nawet racji siê nie mia³o. Tutaj wypowied¼ Pani Kanclerz Niemiec dotycz±ca gazoci±gu i kwestii portu (LINK). Wiem, ¿e to niemka i pewnie powiesz, ¿e k³amie, no i ¿e to RMF, wiêc na bank k³ami±, ale w Twoich mediach czyli w Naszym Dzienniku, TV Trwam, Gazecie Polskiej nie znalaza³em tej wypowiedzi. Czy to te¿ jest manipulacj± czy ma tutaj zastosowanie zasada Kalego?

Po 3. nie wiem czy wiesz, ale praca agencji bezpieczeñstwa polega na dyskrecji. To tylko ekipa rz±dz±ca w latach 2005-2007 wprowadzi³a now± zasadê o nag³a¶nianiu i ujawnianiu spraw, o których mówiæ g³o¶no nie trzeba a nawet dla bezpieczeñstwa narodowego mówiæ siê nie powinno. A tym bardziej w mediach. Przypomnê tylko raport Antoniego Macierewicza (LINK). Warto poczytaæ. Poza tym takich sytuacji jest na ¶wiecie wiêcej i dziej± siê ca³y czas poniewa¿ tajne s³u¿by by³y, s± i bêd±. Przyk³ad który poda³e¶ pokazuje tylko, ¿e nasze s³u¿by swoj± robotê wykonuj± dobrze. A ¿e go¶æ by³ z Mosadu... Wszêdzie ci ¯ydzi co nie? Sprzedadz± nas albo i nawet zjedz± :D

Po 4. my¶lê, ¿e forum motoryzacyjne to nie jest miejsce na agitacjê polityczn± i tego siê trzymajmy.

Pozdrawiam
    Ostatnio edytowane przez tuczi77 ; 18-07-2011 o 12:30

BMW RuLeZ Mod Awatar Bezi
    Do³±czy³
    Nov 2008
    BMW
    BMW G11 740xD , BMW e46 325CI Cabrio
    Sk±d
    Wrocek City
    Dobry zamykam, nie ma sensu dyskutowaæ w takich politycznych tematach.
    Jerome Le Banner: "...W si³owni mo¿esz wypracowaæ sobie miê¶nie klatki lub miê¶nie ud. Nie mo¿esz jednak wzmocniæ swoich jaj, albo siê z nimi urodzi³e¶ albo nie..."

Uprawnienia umieszczania postów

• Nie mo¿esz zak³adaæ nowych tematów
  • Nie mo¿esz pisaæ wiadomo¶ci
  • Nie mo¿esz dodawaæ za³±czników
  • Nie mo¿esz edytowaæ swoich postów
  •