Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 18 z 18

Wątek: Jak chcą Polskę wysiudać z gazu Łupkowego i wielkiej potęgi gospodarczej.

Smerf Czepialski Awatar tuczi77
    BMW
    E32 740iA
    Blog
    1
    1.

2.
    www.wprost.pl/ar/252689/Leczenie-Kononowiczem/

Komentować nie będę. Inteligentni ludzie (powtarzając za Olejusem) sami wyciągną wnioski.

~wysłane poprzez Tapatalk
    Ostatnio edytowane przez tuczi77 ; 16-07-2011 o 20:33

Doświadczony Użytkownik Awatar rodzinabmw
    BMW
    było 730i V8 manual SATIN CHROME co mnie pokusiło by je sprzedać???
    Irek link do YT coś nie chce się otworzyć

BMW
    E32 740iA
    Blog
    1
    Cytat Zamieszczone przez rodzinabmw Zobacz posta
    Irek link do YT coś nie chce się otworzyć
    Dzięki Marcin, poprawiłem.

~wysłane poprzez Tapatalk

Super Moderator Awatar olejus
    BMW
    BIEMDABLJU SEVEN FOUR FIVE
    :)
    Tuczi co do pkt 2 to powiem ci że takich filozofów w Polsce mamy tysiące, Lis nie jest pierwszym i nie ostatnim. Zero faktów tylko swoiste dumanie o stanie rzeczy :) co do wystąpienia Kaczyńskiego na Jasnej Górze to cieszę się że są w Polsce stacje które pokazały ten fragment a nie skupiły się na prowokacji dziennikarzy Polsat News :D albo innymi duperelami jak baloniki, które zablokowały okęcie a w tym czasie na samym lotnisku wystąpił skandal z udziałem służb wewn. Mosadu.
    http://www.glennbeck.com/content/blo...rip-to-poland/
    http://www.bibula.com/?p=40696
    Tak wiem tego nie wiedziałeś :D bo oglądasz TV tam gdzie nawet w pogodzie kłamią :D
    Ostatnio edytowane przez olejus ; 16-07-2011 o 22:06
    Pić trzeba ! Jeść można !

Zaawansowany Użytkownik Awatar 7er Fanatic
    BMW
    Ciemna strona mocy
    Każdy z naszych ościennych przyjaciół chce zarobić tylko szkoda, że naszym kosztem. Brakuje w Polsce typowo obiektywnej telewizji która mówi o tym co naprawdę się dzieje. Oraz wodza który nie jest tak denny i pokazuje, że ma jaja i potrafi się postawić. Mi się podobało to, że Wałęsa nie przyjechał do Warszawy na spotkanie z Obamą wielu polityków w tamtym momencie się skompromitowało (fotki z Obamą)

Super Moderator Awatar EVAN
    BMW
    E38 '99 740iA, X3 M40i '20, I3s '20
    Olejus dostałes wytyczne na maila od Prezesa przed wyborami i siejesz propagandę?
    Po co komu tutaj takie tematy?
    Jak widzę pysk Kaczyńskiego to mnie naciąga...
    Moje EX - E38 730i '95, E38 735iA '98

BMW
    E32 740iA
    Blog
    1
    Wybacz że dopiero dzisiaj ale wczoraj byłem w trasie.

Po 1. różnica między nami jest taka, że ja (wbrew pozorom) nie reprezentuję żadnej opcji politycznej lecz tylko i wyłącznie siebie, a Ty wyraźnie agitujesz w jednym kierunku, który już dobrze poznaliśmy i któremu wyborcy w 2007 roku wyraźnie podziękowali (LINK)

Po 2. jeśli poruszasz kwestię gazociągu to warto dokładnie się zaznajomić z faktami, ale ja wiem że z perspektywy Twojej opcji politycznej jest to niezwykle trudne i w zasadzie niespotykane. Najważniejsze jest żeby zrobić zadymę, choćby nawet racji się nie miało. Tutaj wypowiedź Pani Kanclerz Niemiec dotycząca gazociągu i kwestii portu (LINK). Wiem, że to niemka i pewnie powiesz, że kłamie, no i że to RMF, więc na bank kłamią, ale w Twoich mediach czyli w Naszym Dzienniku, TV Trwam, Gazecie Polskiej nie znalazałem tej wypowiedzi. Czy to też jest manipulacją czy ma tutaj zastosowanie zasada Kalego?

Po 3. nie wiem czy wiesz, ale praca agencji bezpieczeństwa polega na dyskrecji. To tylko ekipa rządząca w latach 2005-2007 wprowadziła nową zasadę o nagłaśnianiu i ujawnianiu spraw, o których mówić głośno nie trzeba a nawet dla bezpieczeństwa narodowego mówić się nie powinno. A tym bardziej w mediach. Przypomnę tylko raport Antoniego Macierewicza (LINK). Warto poczytać. Poza tym takich sytuacji jest na świecie więcej i dzieją się cały czas ponieważ tajne służby były, są i będą. Przykład który podałeś pokazuje tylko, że nasze służby swoją robotę wykonują dobrze. A że gość był z Mosadu... Wszędzie ci Żydzi co nie? Sprzedadzą nas albo i nawet zjedzą :D

Po 4. myślę, że forum motoryzacyjne to nie jest miejsce na agitację polityczną i tego się trzymajmy.

Pozdrawiam
    Ostatnio edytowane przez tuczi77 ; 18-07-2011 o 12:30

BMW RuLeZ Mod Awatar Bezi
    BMW
    BMW G11 740xD , BMW e46 325CI Cabrio
    Dobry zamykam, nie ma sensu dyskutować w takich politycznych tematach.
    Jerome Le Banner: "...W siłowni możesz wypracować sobie mięśnie klatki lub mięśnie ud. Nie możesz jednak wzmocnić swoich jaj, albo się z nimi urodziłeś albo nie..."

Uprawnienia umieszczania postów