Pokaż wyniki od 1 do 10 z 19

Wątek: Zmiana języka menu w e65 po lifcie (FL), jak to zrobic ?

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post
    Doświadczony Użytkownik Awatar euro_tuned
    BMW
    F02 750Li xDrive
    dzięki! właśnie mi to coś nie pasowało, bo nie ma tam gdzie te karty włożyc.. aparatu od BMW na pewno nie mam, w podłokietniku mam to podejście ale z tego co kojarze to to jest chyba podejście pod taką zwykłą komórkę? może po prostu nie mam w moim E65 telefonu, tylko nie wiem w takim razie po co ta wysuwana klawiatura jest.. :|

Edit: dowiedziałeś się coś może? :P
    Ostatnio edytowane przez euro_tuned ; 17-07-2011 o 22:08

Zaawansowany Użytkownik Awatar Replay 1999
    BMW
    E65 740i
    Jestem prawie pewny,że to jest zestaw głośnomówiący a nie telefon. Zestaw taki łączy się przez bluetooth z telefonem,który masz np w kieszeni i w ten sposób można odbierać i nawiązywać połączenia za pomocą przycisku w kierownicy.. Jeżeli bluetooth w aucie i telefon są ze sobą połączone (sparowane) to można również używać klawiatury "wysuwanego" telefonu .. W podłokietniku jest stacja dokująca do telefonu. Dzięki niej masz ładowanie baterii telefonu z instalacji auta i dodatkowo podłączoną antenę zewnętrzną.
    Do każdego rodzaju telefonu potrzebny jest inny adapter,który jest wymienny-taki żeby pasował kształtem do obudowy telefonu i jego wyprowadzeń elektrycznych.
    Ostatnio edytowane przez Replay 1999 ; 12-09-2011 o 20:38

Uprawnienia umieszczania postów