Zapomnialem dopisac ze wlasnie tak zrobilem ...
Zapomnialem dopisac ze wlasnie tak zrobilem ...
Pozdrawiam, Sebek
Masz pytanie lub problem odnośnie funkcjonowania forum, współpracy ...
Proszę o kontakt ze mną .!
Dziękuję za porady, czyli koszta mniejsze. Będę próbować i dam znać co i jak. Co do komplementów - na żywo ocenicie chłopaki a nie po mini zdjęciu w full makijażu (chyba gala Rosatii 2010 w TN w Warszawie ale nie pamiętam czy na pewno tak). Dziękuję serdecznie za pomoc.
Pozdrawiam,
Joanna
Echh.. chłopaki, płeć piękna objawia się na wątku i już zawróciła Wam w głowach... a ja myślałem, że Wy tylko tak wzdychacie do swoich 7er.. :-)
Nein! Mein Schnitzel!
ja mam zakodowane kierunki tylko warunkiem tego trzeba mieć moduł świateł LCM III
A ja chetnie pozbylbym sie tych swiecacych kierunkow :/ Cudze chwalicie a swego nie znacie ;)
a policjanci nie zatrzymywali dowodu za takie coś?
Widziałem kiedyś w 'Uwaga pirat!' jak jechali za gościem w E30 który miał czerwone tylne kierunki (znaczy się farbą do kierunków pryśnięte). I od razu mu dowód zabrali za takie coś.
A z kolei codziennie widzę całą masę ludzi, którzy mają do bezbarwnych kierunkowskazów wsadzone białe żarówki i jest okej i nikt się nie czepia.
Nein! Mein Schnitzel!
Mam pytanko może zna ktoś nr katalogowy pod którym kupie w serwisie te kierunkowskazy us?
http://forums.bimmerforums.com/forum...1516200&page=2 ty są nr oe i fotki poszczególnych kierunkowskazów ( przód )