Strona 7 z 8 PierwszyPierwszy ... 5678 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 61 do 70 z 71

Wątek: Kierunki USA

Vip Vip Awatar seban123
    BMW
    E65 745d i E32 M30
    Blog
    1
    Aby zmienić vin i przebieg trzeba mieć pasoft. Ale czy jest to aż tak istotne?

Nie ma znaczenia numer. Zakładasz pierwszy z brzegu i kodujesz.
    Nie pamiętam parametru ale przy kodowaniu pod auto i tak się to poprawnie ustawi.
    Jak jest niepoprawny vin to moduł się zakoduje ale pod koniec wyskoczy błąd o niepoprawnym numerze nadwozia. Wszystko powinno działać poprawnie.
    Wiedza o tym, gdzie znalezc informacje i jak ich uzywac to tajemnica sukcesu.
    Albert Einstein

Zaawansowany Użytkownik Awatar Kazikm3
    BMW
    735iA 320ci cabrio
    dzięki za szybkie odpowiedzi ;)
    jeszcze glupie pytanie gdzie znajdę ten moduł w aucie, w środku, pod maską ?
    Jeżeli miałbym ogolić się na łyso, nosić na szyi złoty łańcuch i „prać” ludzi kijem bejsbolowym, tylko po to, aby prowadzić na co dzień BMW E 38, robię to od razu.

Vip Vip Awatar sebobass
    BMW
    e66 750Li
    Prawy słupek pod schowkiem pasażera.

BMW
    735iA 320ci cabrio
    Jeżeli miałbym ogolić się na łyso, nosić na szyi złoty łańcuch i „prać” ludzi kijem bejsbolowym, tylko po to, aby prowadzić na co dzień BMW E 38, robię to od razu.

Vip Vip Awatar seban123
    BMW
    E65 745d i E32 M30
    Blog
    1
    Nie wiem czym się różnią ale mogą się różnić rocznikiem i wszystkie są od zwykłych lamp nie xenon.
    Ja zawsze brałem pierwszy z brzegu i kodowałem. Mit man lwr oznacza ręczną regulację wysokości. ALWR to jest z automatyczną regulacją i xenon.
    Wiedza o tym, gdzie znalezc informacje i jak ich uzywac to tajemnica sukcesu.
    Albert Einstein

Zaawansowany Użytkownik Awatar Yacek
    BMW
    E38 730D 10/1999
    ja tylko dodam że lampy w egzemplarzach na rynek USA (przynajmniej poliftowe) nie miały w ogóle postojówek, tzn. dziura w obudowe drogowych jest, ale nie ma oprawki i poprowadzonych kabli :-) wiec w wersjach US wlaczenie postojowek domyslnie wlaczalo kierunki.
    E38 730D 10/1999 ORIENTBLAU Niestety nie jestem milionerem gazownikiem, jeżdżę dieslem...

BMW
    735iA 320ci cabrio
    dzięki chłopakom z forum, z linka do olx e38 USA kupiłem oprawki do kierunków ;)

i teraz pytanie pytanie :)
    gdzie podpiąć trzeci kabelek, żeby po zapłonie świeciły kierunki ?

Doświadczony Użytkownik
    BMW
    E65 3.0D
    Cytat Zamieszczone przez Kazikm3 Zobacz posta
    dzięki chłopakom z forum, z linka do olx e38 USA kupiłem oprawki do kierunków ;)

i teraz pytanie pytanie :)
    gdzie podpiąć trzeci kabelek, żeby po zapłonie świeciły kierunki ?
    A czemu maja swiecic po zaplonie? Normalnie ten kabelek podlacza sie pod pozycjne ktore znajdziesz we wtyczce od lampy. Koniecznie wtedy wywal ori pozycje z lamp bo bedzie choinka.
    Pozdro.

BMW
    735iA 320ci cabrio
    bo tak powinno być ;)
    po zakodowaniu USA w e46 świeca po zapłonie :)

Vip Vip Awatar ELVIS
    BMW
    BRAK

W e38 jest inaczej. Ja w mojej mam zakodowane USA i obrysówki świecą jak włączę postojówki,lub normalne światła, tylko ,że ja mam inny LCM.

Druga sprawa , jak włączę kierunkowskaz to obrysówka gaśnie i kierunek normalnie tylko świeci 21W ,a nie działa na zasadzie podświetlania jak np w e32 ,że 5W świeci na stałe ,a 21 W miga.

Uprawnienia umieszczania postów