Strona 4 z 7 PierwszyPierwszy ... 23456 ... OstatniOstatni
Poka¿ wyniki od 31 do 40 z 61

W±tek: Chorwacja - gdzie pojechaæ co polecacie???? mo¿e jakie¶ fajne fotki pla¿ i noclegi

Super Moderator Awatar olejus
    Do³±czy³
    May 2007
    BMW
    BIEMDABLJU SEVEN FOUR FIVE
    Sk±d
    Wroc³aw
    ja te¿ siê przekona³em :) ale to silikon co ?
    Piæ trzeba ! Je¶æ mo¿na !

Vip Vip Awatar szczurek
    Do³±czy³
    Aug 2009
    BMW
    e38 740d e39 525d e65 745i pêdzlem malowana m5 sznicer gangsta stajl
    Sk±d
    wrocek city
    silikon to chyba nie ,bo ma³e jakie¶ . przypadkiem znalaz³em ko³o niej skrawek pla¿y na swój rêcznik :)
    codziennie rano budzê siê piêkniejszy, ale dzisiaj to ju¿ przesadzi³em :P

Do³±czy³
    May 2007
    BMW
    Sk±d
    Wroc³aw
    Silikon nie tylko powiêksza ale te¿ ujêdrnia ... ja my¶lê ¿e to by³a "1" z odstaj±cym sutkiem :D i 300 g silikonu by³o wykorzystane :) teraz jest ³adna "2" :D

Vip Vip Awatar szczurek
    Do³±czy³
    Aug 2009
    BMW
    Sk±d
    wrocek city
    poszukam jej z profilu jutro beda jakie¶

sliwa na tych zdjeciach nie znalaz³ sie przypadkowo :)
    a jak ta mi³a pani sie schyla to widaæ ze nie zmieniaja swoich kszta³tów
    zawsze piekne a¿ szkoda ze ko³o niej le¿a³ facet
    Ostatnio edytowane przez szczurek ; 28-08-2011 o 00:19

Vip Vip Awatar Dzuda
    Do³±czy³
    Feb 2008
    BMW
    E32 735i , G11 750i M-pak ; MB 560 SEC 88'
    Sk±d
    Sandomierz
    Na tych pla¿ach to standard :]

Robi³em zdjêcie tego ¿ó³tego parasola jak by kto¶ pyta³ ;)

Zaawansowany U¿ytkownik Awatar Guner
    Do³±czy³
    Dec 2010
    BMW
    Audi A8 d3, 2003; BMW X5 3,0D 13'
    Sk±d
    Lublin
    silikon na chudej klacie, dlatego tak to wygl±da...z³apa³a by troche t³uszczu to moze by sie estetyka poprawi³a, ale lepsze to ni¿ plecy z przodu i ty³u i pewnie dlatego sie zdecydowala na operacje...tak wygl±daja ma³e implanty obciagniete skór±, bardzo dobrze , ze nie zdecydowa³a sie na wieksze bo bylaby totalna porazka ...

Do³±czy³
    May 2007
    BMW
    Sk±d
    Wroc³aw
    @Szczurek, @Dzuda jak jecha³e¶ do CRO ? Gdzie kupowa³e¶ Winiety ? Czy s± jakie¶ objazdy ?

Vip Vip Awatar Dzuda
    Do³±czy³
    Feb 2008
    BMW
    E32 735i , G11 750i M-pak ; MB 560 SEC 88'
    Sk±d
    Sandomierz
    Ja na S³owacjê i Wêgry kupowa³em w pzmot.Chorwacja no to wiadome ¿e na bramkach. Za obie winiety na 30dni zap³aci³em 170z³.By³em dwa tyg wiêc nie op³aca³o siê kupowaæ 7dniowych.

Przez s³owacjê i wêgry objazdów nie ma ale w WRO to pewnie bêdziesz mia³ jechaæ na austrie i s³oweniê.

Vip Vip Awatar szczurek
    Do³±czy³
    Aug 2009
    BMW
    Sk±d
    wrocek city
    ja jecha³em tak
    we¿ jaka¶ nawigacje na szybê . mie chcia³a prowadzic przez bielsko bia³± , jakies dziwne trasy za ka¿dym razem mi wytycza³a nawet przy krótkiej krasie jak by³em we wiedniu to i tak przez pragê . czechy winieta 70 z³ przed granica kupi³em za polskie pieni±dze austria chyba 7,9 euro na tydzieñ , w drodze powrotnej te¿ musia³em kupic bo na miesi±æ wychodzi³a dro¿ej o kilka euro . potem s³owenia 30 euro te¿ przed granic± ( s³owenia 60 km autostrady za 120 z³ :) mozna omin±æ te autostradê jakimi¶ bocznymi drogami , problem jest w tym ze jak zle gdzies skrêcisz przy koñcu drogi to wjedziesz na kilometr autostrady a tam na wje¼dzie ponoæ policja stoi non toper , tak¿e ja wola³em zap³aciæ i miec swiety spokój . Powiem Wam wszystkim ze w tym roku Chorwacja prze¿y³a istny atak turystów , egipt i inne t³uk±e sie pañstwa maj± puste pla¿e a HR nie, nie mozna sobie spokojnie poprzeklinac na ulicy bo zwracaja uwagê :P . zatankowaæ pod korek w polsce , bo w austrii ropa by³a po 1,5 euro . P³aciæ gdzie sie da kartami. Mi za pe³ny zbiornik jak kankowa³em w hr doliczyli jakies 4 z³ prowizji tak¿e nawet nie ma co z papierkowymi pieniedzmi tam lataæ . przelicznik w kantorach podobny jakby¶my kupili euro w polsce a tam zamienili na kuny. mozna smia³o z³ do kantoru zanie¶æ. odradzam kupno kun w polsce !!!! le¿eli chcecie pic cocacole to 2 litry kosztuja 8 z³ woda mineralna po³tora litra 4,5 z³ , dodam ze wode w hr mo¿na pic z krany nieprzegotowan±, smakuje nak nasza na³êczowianka . my wlewalismy do pustych butelek wode i do zamra¿arki , aha cocacola smakuje jak u nas cocacola zero . Olej my za 400 kun wypo¿yczyli¶my ³ódke na ca³y dzieñ . wszystkie okoliczne male wysepki pozwiedzalismy , dzikie pla¿e tam jest juz na maxa prze¼roczysta woda tak 20 metrów to jeszcze dno widaæ .
    apropo nurkowania , kup buty do p³ywania , na pla¿ach mozna trafiæ na le¿owca ponoc boli jak cholera ig³y wchodz± g³êboko w skórê i sie w niej urywaja , zeby je wyciagn±c trzeba miec ig³ê , to tak jak z drzazg± w palcu. z wyjazdu zosta³y mi p³etwy i maski z rurkami moge ci na wyjazd porzyczyæ , mieso bardzo drogie, ryby tanie . w zesz³ym roku bylismy nad wodospadami KRKA nie polecam bardzo. ludzi poprostu miliony , jak bym na morskie oko szed³ , widoki moze i fajne ale za 100 kun za osobê to trochê sporo , pó³ dnia trzeba tam zarezerwowaæ . pamietaj o zielonej karcie , hr nie jest w unii , na granicy trzeba miec pecha rzeby celnik wzia³ do rêki paszporty , a co dopiero sie zapyta³ o zielona kartê , no ale przezorny zawsze ubezpieczony , ja nie mia³em . zobacz jakie masz asistance , w ptu za 120 z³ masz chyba asistance na ca³± europê , zadzwoñ i zapytaj co wchodzi w sk³ad twojego, bo mo¿esz mieæ ze masz holowanie przy awarii auta , ale np do najblizszego warsztatu , albo do 100 km , ró¿nie to bywa.
    Ostatnio edytowane przez szczurek ; 28-08-2011 o 17:39

Vip Vip Awatar szczurek
    Do³±czy³
    Aug 2009
    BMW
    Sk±d
    wrocek city
    Cytat Zamieszczone przez Guner Zobacz posta
    silikon na chudej klacie, dlatego tak to wygl±da...z³apa³a by troche t³uszczu to moze by sie estetyka poprawi³a, ..
    zobacz ja z profilu troche sade³ka jednak ma

Uprawnienia umieszczania postów

• Nie mo¿esz zak³adaæ nowych tematów
  • Nie mo¿esz pisaæ wiadomo¶ci
  • Nie mo¿esz dodawaæ za³±czników
  • Nie mo¿esz edytowaæ swoich postów
  •