-
Zaawansowany Użytkownik
Kafarek a tak można ??? :D
co do ostrych wałków to wole nie bo to za dużo zachodu ale o polerce można pomyśleć ;)
dziś polerka auta i kosmetyka wnętrza dodatkowo usunąłem czarne lampy z tyłu i teraz jest tak jak fabryka dała ;)
-
Zaawansowany Użytkownik
-
Zaawansowany Użytkownik
bardzo ladne 7er, super felga, moglbys tylko pare zdjec z perspektywy bocznej, bo jestem ciekawy jak wyglada na e32 taka felga - w e30 i e34 z duzym parapetem to cudnie sie komponuje.
-
Zaawansowany Użytkownik
wygląda bardzo ładnie, jeszcze tylko pomarańczowy kierunek do przodu żeby pasował z tyłem, no i felge by mozna było jakąs inną, ale to kwestia gustu.
pozdro.
-
Zaawansowany Użytkownik
fotka felg z profilu z tyłu się nie dodała dziś ją dodam ;)
felge chce zmienić na BBS rc lub rs
-
Vip
Vip
Dużo lepiej z normalnymi lampami.Wywal też te plastik z tylnej szyby ;)
-
Zaawansowany Użytkownik
wywale wywale tylko nie wiem jak się za to zabrać
ps co myślicie o ramkach do rejestracji zostawić czy dać czarne ??
-
Vip
Vip
Czarne będą lepiej wyglądać. Ja co bym osobiście zrobił jeszcze to założył dystans na tył. Jaki masz rozmiar opon?
-
Zaawansowany Użytkownik
oponki mam 240/40 naciąg spory
-
Zaawansowany Użytkownik
siemka długo mnie nie bylo na forum więc pochwale się nowinkami :)
beemka dostała wczoraj nowy układ wydechowy jest mój wymarzony Xpipe i auto naprawdę poprawiło swoją charakterystykę pracy no i dzwięk jest świetny :)
w tym tygodniu dojdą nowe mapy więc będzie dobrze a raczej bardzo dobrze bo dobrze to już jest :) szczególnie po tym jak wyszedłem obronną ręką z pojedynku z nowym Infinity g37x autko ma ponad 6s do 100 a od samego początku nie dawało rady starej e32 ;)
Uprawnienia umieszczania postów