Strona 10 z 11 PierwszyPierwszy ... 891011 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 91 do 100 z 106

Wątek: Kędzior Wita :D

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post
    Doświadczony Użytkownik
    BMW
    740iA e-32
    Blog
    1
    200zł na opony o żesz w morde to one łyse były na amen????

Doświadczony Użytkownik Awatar arturo193
    BMW
    W planach E38 750i
    Cytat Zamieszczone przez KędziorCG Zobacz posta
    nowe pompy paliwa 150zł
    To też dziwna cena jak za nowe...ostatnio kupilem nową pompę do okulara i za zamiennik zapłacilem 550zł...no chyba,że nowe używane:D
    Volvo V70 T5 2.3 turbo 250KM 2002,Mercedes CLS 500 2005,Honda CRv 2.0 2007,BMW X5 4.4 2001...

Zaawansowany Użytkownik
    BMW
    e32 750i
    Blog
    1
    zamiennik nowy tyle kosztował za szt ;)
    nowa bosch 550zł za szt

a tu pompy są dwie poza tym 2 używki też kupiłem i leżą ori bosch :) za 100zł za 2 :P

BMW
    W planach E38 750i
    A muszę Wam powiedzieć a raczej przestrzec sprawdzajcie dokladnie co jest w opakowaniu zanim zapłacicie...ja kupilem pompę Pierburg,tylko sprawdzilem czy wygląda tak samo jak oryginał i zapłaciłem 550 zł i pompa leżala w opakowaniu kilka mcy bo wymiana nie była nagląca jednak dzisiaj wypakowalem pompę i zacząlem ją doglębniej sprawdzać i okazało sie,że na pompie nie ma żadnego znaku Pierburga tylko jest wytłoczony napis TI Automotive Poland...trochę się wkur.iłem.W necie znalazłem,że jest to firma produkująca sprzęt dla różnych firm zagranicznych i w tym pewnie Pierburga...no ale mimo wszystko jestem zły bo na opakowaniu wszedzie Pierburg i original parts a tutaj rodzimy produkt
    Volvo V70 T5 2.3 turbo 250KM 2002,Mercedes CLS 500 2005,Honda CRv 2.0 2007,BMW X5 4.4 2001...

Vip Vip Awatar ELVIS
    BMW
    BRAK
    Arturo ,Pierburg tak pakuje ,a tę co masz Automotive jest bardzo dobrej jakości ,więc sie nie ma czym przejmować :)

Doświadczony Użytkownik Awatar sz4l0ny
    BMW
    e32
    577 RENTAL CAR PREPARATION

To jakby rzuca inne światło na omawiany pojazd, ciekawe jakie rozwiązania przewidziała fabryka dla e32 z takim przeznaczeniem w VINie.

Wątpię czy z tym związany jest brak poduszki, jednak to 750i bez wdawania się w szczegóły, było z racji ubogiego wyposażenia autem niefortunnym; wydane w roku liftingu modelowego, łapiąc się jednocześnie do tych sztuk które nie zostały nim objęte, bo zabrakło 3 miesięcy.
    Czarne e32 w benzynie!

BMW
    W planach E38 750i
    Cytat Zamieszczone przez ELVIS Zobacz posta
    Automotive jest bardzo dobrej jakości
    Jesli tak to dzięki...bo juz się zastanawiałem czy wogóle to montować...Dzięki i Pozdrawiam.

Zaawansowany Użytkownik Awatar Kafarek
    BMW
    E32 750i
    Blog
    2
    wymiana układu zapłonowego świece kopułki palce oraz cewki 450zł
    12 świec wg producenta (NGK BKR6EQUP) to koszt 360zł.
    2 kopułki to kolejne 360zł za BREMI (nienajlepszy wybór!)
    2 palce to 150zł za BREMI
    2 komplety przewodów WN (są nieco dłuższe niż w m30!) to:
    - 600zł za gówno Sentecha,
    - 700zł za NGK
    - 800zł za BREMI
    - 1100zł za BOSH (zalecane)

Jeśli więc na układ zapłonowy wydałeś 450zł to czy były to części nowe? :O

-----> www.e32.750i.pl <-----

Doświadczony Użytkownik Awatar sz4l0ny
    BMW
    e32
    Cytat Zamieszczone przez Kafarek Zobacz posta
    Jeśli więc na układ zapłonowy wydałeś 450zł to czy były to części nowe? :O
    :D

Ktos tu jeszcze pokłada wiare w giełdowo-allegrowe zapewnienia odnośnie wymienienia czegokolwiek na nowe?
    Czarne e32 w benzynie!

Zaawansowany Użytkownik Awatar Kafarek
    BMW
    E32 750i
    Blog
    2
    Cytat Zamieszczone przez sz4l0ny Zobacz posta
    :D

Ktos tu jeszcze pokłada wiare w giełdowo-allegrowe zapewnienia odnośnie wymienienia czegokolwiek na nowe?
    No akurat w kwestiach zapłonu jeśli naprawiać z sensem i głową, to tylko na nowych częściach. Żadne używki tutaj w grę nie wchodzą bo to się mija z celem i efektów nie przynosi żadnych.. No chyba że mówimy o zapchajsztuce, bo kabel urwany lub pęknięta kopułka z przebiciem. Co do jakości, to już nie wspominam, bo m70 to najbardziej wybredne scierwo z palety lat 80-tych..

kafarek pytałeś jaki JA poniosłem KOSZT to ci pisze układ zapłonowy nie kompletny nowy dostałem od byłego właściciela ja kupiłem świece i palce plus robota mechanika za wymiane wszystkiego wyszło 450zł około bo robił wiecej rzeczy na raz

kable były bremi , kopułki nie pamiętam ale palce bremi na 100% świece ngk zalecane na tym forum numeru nie pamietam

ogólnie dużo nie straciłem i jestem zadowolony auto było warte pracy jaką w nie włożyłem oraz mechanik i pieniędzy jakie na nie wydałem a teraz cieszy oko i serce innego nowego właściciela
    Oj drobiazgowy jesteś :D

Twój bilans OK.. Masz rację.. Ale zmiany poczynione podniosły wartość auta znacznie.. nie istotne skąd części... Serwis zapłonowy..rzetelny to koszt bliski 2tys zł i skoro został poczyniony to trzeba to zaznaczyc... 99% aut z allegro, tylko z nazwy takie serwisy przechodzi.. w realu to 450zł i tak za duzo jest ;)
    Ostatnio edytowane przez Kafarek ; 01-01-2012 o 21:24

-----> www.e32.750i.pl <-----

Uprawnienia umieszczania postów