200zł na opony o żesz w morde to one łyse były na amen????
200zł na opony o żesz w morde to one łyse były na amen????
A muszę Wam powiedzieć a raczej przestrzec sprawdzajcie dokladnie co jest w opakowaniu zanim zapłacicie...ja kupilem pompę Pierburg,tylko sprawdzilem czy wygląda tak samo jak oryginał i zapłaciłem 550 zł i pompa leżala w opakowaniu kilka mcy bo wymiana nie była nagląca jednak dzisiaj wypakowalem pompę i zacząlem ją doglębniej sprawdzać i okazało sie,że na pompie nie ma żadnego znaku Pierburga tylko jest wytłoczony napis TI Automotive Poland...trochę się wkur.iłem.W necie znalazłem,że jest to firma produkująca sprzęt dla różnych firm zagranicznych i w tym pewnie Pierburga...no ale mimo wszystko jestem zły bo na opakowaniu wszedzie Pierburg i original parts a tutaj rodzimy produkt![]()
Volvo V70 T5 2.3 turbo 250KM 2002,Mercedes CLS 500 2005,Honda CRv 2.0 2007,BMW X5 4.4 2001...
Arturo ,Pierburg tak pakuje ,a tę co masz Automotive jest bardzo dobrej jakości ,więc sie nie ma czym przejmować :)
577 RENTAL CAR PREPARATION
To jakby rzuca inne światło na omawiany pojazd, ciekawe jakie rozwiązania przewidziała fabryka dla e32 z takim przeznaczeniem w VINie.
Wątpię czy z tym związany jest brak poduszki, jednak to 750i bez wdawania się w szczegóły, było z racji ubogiego wyposażenia autem niefortunnym; wydane w roku liftingu modelowego, łapiąc się jednocześnie do tych sztuk które nie zostały nim objęte, bo zabrakło 3 miesięcy.
Czarne e32 w benzynie!
12 świec wg producenta (NGK BKR6EQUP) to koszt 360zł.
2 kopułki to kolejne 360zł za BREMI (nienajlepszy wybór!)
2 palce to 150zł za BREMI
2 komplety przewodów WN (są nieco dłuższe niż w m30!) to:
- 600zł za gówno Sentecha,
- 700zł za NGK
- 800zł za BREMI
- 1100zł za BOSH (zalecane)
Jeśli więc na układ zapłonowy wydałeś 450zł to czy były to części nowe? :O
No akurat w kwestiach zapłonu jeśli naprawiać z sensem i głową, to tylko na nowych częściach. Żadne używki tutaj w grę nie wchodzą bo to się mija z celem i efektów nie przynosi żadnych.. No chyba że mówimy o zapchajsztuce, bo kabel urwany lub pęknięta kopułka z przebiciem. Co do jakości, to już nie wspominam, bo m70 to najbardziej wybredne scierwo z palety lat 80-tych..
Oj drobiazgowy jesteś :D
Twój bilans OK.. Masz rację.. Ale zmiany poczynione podniosły wartość auta znacznie.. nie istotne skąd części... Serwis zapłonowy..rzetelny to koszt bliski 2tys zł i skoro został poczyniony to trzeba to zaznaczyc... 99% aut z allegro, tylko z nazwy takie serwisy przechodzi.. w realu to 450zł i tak za duzo jest ;)
Ostatnio edytowane przez Kafarek ; 01-01-2012 o 21:24