Witam :)
Zgodnie z ustaleniami ze spota - Odnośnie koszulek-proszę o info o ilościach, rozmiarówce i inne ewentualne uwagi, życzenia, prośby- na e-mail: wilmma@op.pl,
pozdrowienia
Monika od Thomsena
Witam :)
Zgodnie z ustaleniami ze spota - Odnośnie koszulek-proszę o info o ilościach, rozmiarówce i inne ewentualne uwagi, życzenia, prośby- na e-mail: wilmma@op.pl,
pozdrowienia
Monika od Thomsena
Będziesz Miał W_ _ _ _ _ _ e
Sławek gdzieś ty jeździł, musiałeś ponad 2tys kilometrów szarpnąć przez weekend:) termin spotkania bardzo dobry:) w końcu większości pasowało:)
Z sauny i basenu zdjęć nie mam i nawet nie robiłem :D ale fajnie było :D
Oj, no nie może wszystkim pasować na raz :] A co do 2tyś km zakładasz jakieś optymistyczne spalanie :P Niecałe 1.5tyś zrobiłem, tylko jak z lawetą jedziesz 130-140 i do tego wyprzedasz wszystko co Ci na drodze zawadza, to jest potem 20l/100 ;P Co do terminów, ja np. z góry mam zajęte przez rajdy 50% weekendów ;P 30 lipca i 20 sierpnia następne.
Thomsen1 o jakie ustalenia chodzi? Będą koszulki? Ja też chce :P
Sławku,
oczywiście nie ma sprawy!
na początek koszulki z logo 7er, jak dobrze wyjdą pomyślimy o kolejnych...może nie tylko koszulkach
zgodnie z powyższą informacją, przyślij mi rozmiar na podany wyżej adres,
jak już będę wiedzieć ile ich będzie - tych koszulek-to prześle cennik do akceptacji (od ilości zależy cena)
pozdrawiam
Monika
Będziesz Miał W_ _ _ _ _ _ e