Nie no to już jest szczyt wszystkiego!!!! Nie powiem bo trochę chce mi się śmiać z tego co napisał kolega do Zdziry na PW : mięśnie 100 kilo wagi woow i co z tego na tym sie swiat nie opiera zeby komus dac w gebe i niby byc tym tzw. Kozakiem ;/
Cytat Zamieszczone przez Zdzira 850I Zobacz posta
nie przeginaj jebana kurekwo struny, bo dla mnie wycieczka na te twoja zajebana dechami wioche nie robi problemu, ale jak przyjade to obic ci leszczu morde, a nie udowadniac ze gowno warte jest twoje v8! stul kurwo ryj, bo przegniesz pale, a nie sztuka wyprowadzic mnie z rownowagi. jak cie dojade to modl sie zeby ktos ci po karetke zadzwonił, nim z toba skoncze. chcesz, jedno twoje slowo i bedziesz mial zlot bemek na podworku.

zastanow sie dwa razy do kogo zaczynasz. ja mam 26 lat, waze 100 kg w czystym miesniu, mam 42,5 cm w bicepsie i przeszlo 120cm w klacie - blisko 7 lat kulturystyki. spojrz w lustro i zastanow sie czy chcesz zebym cie odwiedzil! nastepnym razem dwa razy sie zastanow nim zaczniesz pyskowac do kogos kogo nie znasz. nie sztuka zgrywac cwaniaka na forum, pocwaniakuj mi tak stojac przede mna, wtedy pokazesz czy masz jaja cwelu.
No jakiś kabaret po kabarecie w koszalinie :D szacunek dla kolegi za wytrwałość w ćwiczeniach ale tutaj to się nie popisał w ogóle !!!!

Era ludzi kamienia łupanego już się skończyła i to jaki kto jest mega silny i nie wiadomo jakiej budowy się skończyła niestety , zresztą jak kolega @ginspirations także lubię wycieczki czyli mamy coś wspólnego jednak :D !!!! Dla mnie w tym momencie ten Pan jest płytki jak fontanna na Wrocławskiej Pergoli :D jak ktoś nie wiem to google powie i pokaże !!!

Cierpliwość i jeszcze raz cierpliwość choć mi się ciśnie bardziej cięta riposta dla pana @ginspirations ale się powstrzymam bo po prostu nie ma sensu zaczynać bo widać jak to się odbywa :/

Głosujcie na Novego !!!!! :P

I dobrze @Jakub piszesz