dlatego jeśli ktoś przejmuje się kosztami zurzycia paliwa, niech w ogóle daruje sobie ten model.
Co do spalania się nie wypowiem.... moja pali między 20, a 30L na 100km w Warszawie. W trasie zależy jak jadę, od 13 do 18L. Natomisat z tego co się orientuje, a trochę tych V12 znam i dość często widuje, to V12 z założenia spala mniej niż 4,4. Przynajmniej takie często mam informację od właścicieli.[/QUOTE]
ten początek cytatu to chyba bardziej do mnie co??
NIe będę ukrywał że ciekawi mnie ile spala 750 bo słyszałem różne opinie jeden kolega z forum (nie będę go reklamował) pokazał mi swoją 750 i komp pokazywał średnie spalanie 12.5.
Pewnie większość z was zaraz po mnie pojedzie bo ciekawi mnie spalanie v12, i zaraz usłyszę jak pytasz o spalanie to znaczy że cię nie stać itp. każdy normalny człowiek jest ciekaw ile pali i w jakich granicach oscylują koszty utrzymania, ale nie uwierze w to że was posiadaczy takich e 38 to nie interesuje jednak wiecie co ile pali czyli kontrolujecie to bo w przeciwnym razie każdy by napisał że ma to w d..... ile to spala poprostu zalewam i jadę.
Ja na paliwo nie oszczędzam jeżdze z gorzowa wlkp aż do słynnego tarczyna pod warszawą do pracy mam do przejechania 470 km i jakoś daję rade bez problemu (oczywiście nie jeżdze codziennie takie odcinki) moje autko wydaję mi się już za słabe dla mnie i sam zastanawiam się nad kupnem 4.0 lub 5.4 ja cały czas uważam że BMW 7 nie służy do wyscigów ale jednak zapas mocy pod nogą się przydaje bo różne okoliczności są na drodze a jeśli ktoś lubi się ścigać to jak pisali wcześniej dobre jest s2000 ,M5 albo 850ci