-
Doświadczony Użytkownik
Hehe pokłóćmy się teraz co jest lepsze Adidas czy Versace. Ktoś na tym forum kiedys powiedział że są 7ki i 750ki. To różne auta. Przecież są tacy (mój znajomy) którzy wolą włożyć 30tys w Focusa MK1 i to dla nich będzie lepsze auto - kto co lubi.
Ja jeździłem jedną i drugą i moje subiektywne odczucie jest takie że 750iL brzmi lepiej w środku (bo nie jeżdżę na dachu ;) ), przyspiesza lepiej bo równomierniej oddaje moc i niezaprzeczalnie ma większy moment obrotowy, lepiej wygląda i ma automat co uważam za przewagę bo ja lubię te automaty.
Nauczyłem się jeździć na 7 i wiem jak nie marnować paliwa (pisałem w poprzednim poście) dlatego nie uwierzę W MOIM PRZYPADKU w spalanie w trasie na poziomie 13l, predzej uwierze w 9,5. Ale to ja. Ktoś kupi siedem V12 i bedzie jezdzil jak moj kumpel ktory nie potrafil zejsc 3,5 V8 ponizej 15l, podobnie jak jej obecny właściciel. Temat spalania może być sensowny w dyskusji o Golfie TDI (bardzo fajne auto).
Przyspieszenie w instrukcji? Ktoś może podać ze swojej? Skąd biorą się wartości w internecie?
Przed zakupem liczyłem swoją, miała 110 na zegarach (czyli ok 102 w rzeczywistości) po niespełna 7 sekundach. Ale pewnie bajki opowiadam ;)
V8 już bym nie kupił.
Ostatnio edytowane przez Michal750 ; 12-07-2011 o 03:53
Uprawnienia umieszczania postów