Pokaż wyniki od 1 do 10 z 130

Wątek: 4.4 a 5.4 czy faktycznie koszta zupełnie róźne?

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post
    Początkujący Użytkownik Awatar Cerbera
    BMW
    e65 760
    To bardzo mało ja miesiecznie robie jakies 6-10kk ale jesli trafi sie dobra V12 biore bez zawachania,powiem tak jesli ktos mysli ze zaoszczedzi np kupujac disla to sie myli wyda potem na servis dwa razy wiecej wiem bo mam subaru legacy disel.....przeglad w aso 1280zl za sam olej i filtry a gdzie reszta i czekanie miesiacami na czesci.....miałem kiedys e32 V12 i srednio od 17l do 25l piła;-)

Doświadczony Użytkownik Awatar rodzinabmw
    BMW
    było 730i V8 manual SATIN CHROME co mnie pokusiło by je sprzedać???
    Cytat Zamieszczone przez Cerbera Zobacz posta
    To bardzo mało ja miesiecznie robie jakies 6-10kk ale jesli trafi sie dobra V12 biore bez zawachania,powiem tak jesli ktos mysli ze zaoszczedzi np kupujac disla to sie myli wyda potem na servis dwa razy wiecej wiem bo mam subaru legacy disel.....przeglad w aso 1280zl za sam olej i filtry a gdzie reszta i czekanie miesiacami na czesci.....miałem kiedys e32 V12 i srednio od 17l do 25l piła;-)
    jeśli już mowa o serwisach zaprowadż E38 do serwisu to kwota będzie podejrzewam o wiele wyższa. Tak więc nie ma co patrzeć na serwis bo to jak każdy wie droga przyjemność. Skupmy się bardziej na częściach zamiennych (dobrej klasy zamiennikach) itp.

Uprawnienia umieszczania postów