Poka¿ wyniki od 1 do 8 z 8

W±tek: mycie auta "na garazach"

Zaawansowany U¿ytkownik Awatar lionix
    Do³±czy³
    Sep 2010
    BMW
    728 E38
    Sk±d
    £dz

mycie auta "na garazach"

Witam

Chcia³bym siê dowiedzieæ jak to jest. Powiedzmy ¿e chcia³bym sobie umyæ auto przed gara¿em, z wiaderka. U mnie jest tak, ¿e mieszkam na peryferiach £odzi, normalne blokowisko, na samym koñcu osiedla s± gara¿e, kiedy¶ by³a tam kostka, no ale zosta³ sam piach :) co¶ jak tutaj. Dooko³a same krzaki, 300 metrów dalej najbli¿szy blok.

Bo wiem ¿e na parkingach, w rzekach, itp. to nie mo¿na, no a tutaj? Kto¶ po stra¿ mo¿e zadzwoniæ?

Oczywi¶cie jako dobry cz³owiek u¿ywa³ bym szamponów nie szkodz±cych ¶rodowisku :)

Pewnie mo¿na zrobiæ partyzantkê i zamkn±æ siê w gara¿u i myæ, ale niestety za ma³o tam miejsca :D
    pozdrawiam
    Ostatnio edytowane przez lionix ; 30-07-2011 o 17:25

Vip Vip
    Do³±czy³
    Oct 2008
    BMW
    e32 735ia + dupowóz :D
    Sk±d
    mazury
    Blog
    21
    Teoretycznie jakiś " kaktus" co całymi dniami siedzi w oknie to jak zgłosi to możesz mandat zarobić,musi woda spływać do studzienki i to też nie od deszczówki a do "szambowej", jakiś taki paragraf na to jest:)

Sent from my Desire HD using Tapatalk

Do³±czy³
    Sep 2010
    BMW
    728 E38
    Sk±d
    £dz
    hehe nie no tam raczej nikt mnie nie wyczai, chyba ¿e akurat do gara¿u przyjdzie bo nie widaæ z bloków :) wszystko zas³oniête, ³±dnie murek jest :)

a s±siedzi gara¿owi nie wiadomo jacy s± ... :)

tylko w³a¶nie czy jest przepis na to....
    wiêc musi do studzienki, no tam nie ma nic takiego neistety ;/

Vip Vip Awatar Wies³aw
    Do³±czy³
    Apr 2008
    BMW
    E 38 740d
    Sk±d
    Lubañ
    mój 4 letni Ada¶ powiedzia³ ¿e musisz umyæ samochód bo ma du¿o bakterii i ju¿

Do¶wiadczony U¿ytkownik Awatar brunoz
    Do³±czy³
    Mar 2011
    BMW
    E38 740iA
    Sk±d
    Katowice
    Blog
    11
    po prostu wyjd¼ w deszczu i obleæ auto g±bk± z piank±. Resztê zrobi natura :-)
    A jak kto¶ spyta sk±d ta piana, to powiesz, ¿e samochód ma w¶ciekliznê i siêpieni :D
    Nein! Mein Schnitzel!

Zaawansowany U¿ytkownik Awatar darkman
    Do³±czy³
    Apr 2011
    BMW
    E38
    Sk±d
    dolno¶l±skie
    Cytat Zamieszczone przez lionix Zobacz posta
    Witam

Chcia³bym siê dowiedzieæ jak to jest. Powiedzmy ¿e chcia³bym sobie umyæ auto przed gara¿em, z wiaderka. U mnie jest tak, ¿e mieszkam na peryferiach £odzi, normalne blokowisko, na samym koñcu osiedla s± gara¿e, kiedy¶ by³a tam kostka, no ale zosta³ sam piach :) co¶ jak tutaj. Dooko³a same krzaki, 300 metrów dalej najbli¿szy blok.

Bo wiem ¿e na parkingach, w rzekach, itp. to nie mo¿na, no a tutaj? Kto¶ po stra¿ mo¿e zadzwoniæ?

Oczywi¶cie jako dobry cz³owiek u¿ywa³ bym szamponów nie szkodz±cych ¶rodowisku :)

Pewnie mo¿na zrobiæ partyzantkê i zamkn±æ siê w gara¿u i myæ, ale niestety za ma³o tam miejsca :D
    pozdrawiam
    Mi s±siad kiedy¶ strzela³ z po¶ladów, ¿e bla bla bla bla ;p potem ju¿ nigdy nie mia³ o nic pretensji ;>

Do³±czy³
    Sep 2010
    BMW
    728 E38
    Sk±d
    £dz
    Dobra to jak przestanie padaæ to robiê szturm na siódm± z wiadrem i tyle. Bo mycie rêczne to szkoda piniendzy, latam z t± lanc± przez 5 minut czy ile tam wrzuce, jaka¶ niby piana, szczotka a auto po myciu brudniejsze ni¿ przed. Hehe

Vip Vip Awatar ArekLand
    Do³±czy³
    Sep 2008
    BMW
    E38 2.8i "Zender"
    Sk±d
    Leszno
    nie Czaj siê tylko Normalka u mnie S±siedzi myj± auta na ulicy i wszystko w deszczow± idzie i Nikt nie widzi problemu - choæ maj± podwórka, ale po co mieæ mokr± trawkê heheheheh Kwestia podej¶cia do problemu.:jester:

Uprawnienia umieszczania postów

• Nie mo¿esz zak³adaæ nowych tematów
  • Nie mo¿esz pisaæ wiadomo¶ci
  • Nie mo¿esz dodawaæ za³±czników
  • Nie mo¿esz edytowaæ swoich postów
  •