Pokaż wyniki od 1 do 10 z 22

Wątek: Błędy-tłumaczenie

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post
    Zaawansowany Użytkownik Awatar rosomak79
    BMW
    740i manual M60B40
    Witam
    Czy możliwe, że do wymiany będzie uszczelka nr 9 z linku : http://realoem.com/bmw/showparts.do?...26&hg=11&fg=40 ?
    Czy ktoś wie czy to jest jedna uszczelka pod cały kolektor czy 2 (lewa, prawa) ? Ostatnio skasowałem te błędy, jutro znów się podepnę i zobaczę co teraz pokaże. Domyślam się, że sonda jest w porządku tylko dostaje przekłamanie przez "lewe powietrze" ? Chciałbym zaznaczyć, że poza tym autko normalnie śmiga, tylko te obroty wolne wydają mi się za niskie i ten syk powietrza pod kolektorem, ale nie mogę go zlokalizować. Będę działał dalej i dam znać. Dziękuję za uwagi i czekam na dalsze podpowiedzi i sugestie.

Zaawansowany Użytkownik
    BMW
    E38 730d moje ex:e34 524td,e32 730,e39 525td,e38 728,e38 740,e38 740
    Cytat Zamieszczone przez rosomak79 Zobacz posta
    Witam
    Czy możliwe, że do wymiany będzie uszczelka nr 9 z linku : http://realoem.com/bmw/showparts.do?...26&hg=11&fg=40 ?
    Czy ktoś wie czy to jest jedna uszczelka pod cały kolektor czy 2 (lewa, prawa) ? Ostatnio skasowałem te błędy, jutro znów się podepnę i zobaczę co teraz pokaże. Domyślam się, że sonda jest w porządku tylko dostaje przekłamanie przez "lewe powietrze" ? Chciałbym zaznaczyć, że poza tym autko normalnie śmiga, tylko te obroty wolne wydają mi się za niskie i ten syk powietrza pod kolektorem, ale nie mogę go zlokalizować. Będę działał dalej i dam znać. Dziękuję za uwagi i czekam na dalsze podpowiedzi i sugestie.
    kolego co do uszczelek sa dwie lewa i prawa strona(dwie podwojne z jednej strony i to samo z drugiej).A sprawdzales wszystkie podcisnienia moze ktores sie wypielo sprawdz z tylu za kolektorem przy odmie z prawej masz zaslepke a z lewej wezyk

BMW
    740i manual M60B40
    "Zap" zgadza się. Byłem dziś w sklepie zorientować się czy w ogóle są, czy dostępne tylko w ASO. VictorReinz są po jakieś 33zł za sztukę. Jak zdiagnozuję dokładnie co to wtedy będę podejmował decyzję. Wężyki już sprawdzałem z tyłu i wszystko jest na miejscu, przynajmniej tak się wydaje. I tak będę jeszcze raz wszytko sprawdzał i użyję plaka jak radził poprzednik. Dzięki

BMW
    740i manual M60B40

błędy-CD .. ABS/DSC

Witam
    Sonda Bosch już zamówiona po dobrej cenie -:)). Jednak pojawia mi się błąd ABS/DSC, który kasuje i ciągle wraca.
    Oto nr i opis błedu: " 25 Leitungsunterbrechung Bremslichtschalter "- proszę o przetłumacznie szanownych kolegów.
    Pozdrawiam

Uprawnienia umieszczania postów