Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Poka¿ wyniki od 11 do 20 z 20

W±tek: Czy kto¶ zna te samochód lub mo¿e co¶ o nim powiedzieæ?

Zaawansowany U¿ytkownik
    Do³±czy³
    Nov 2009
    BMW
    BMW 745 I e65 2005r
    Sk±d
    Opole
    Pierwsza nie wygl±da tak ¼le, kwestia powodu wykonania liftu przodu czy wypadek czy mo¿e kto¶ ma du¿e ci¶nienie na wygl±d do tego du¿± wed³ug mnie zalet± jest silnik m60 który w porównaniu do m62tu jest raczej trwalszy plus kwestia vanosów. Wyposa¿enie te¿ niczego sobie je¿eli by mia³ elektryczna kiere i lustra to mnie osobi¶cie nic wiêcej do szczê¶cia nie potrzeba ewentualnie edc ¿eby panel ³adnie wygl±da³ :)

Zaawansowany U¿ytkownik Awatar Ventola
    Do³±czy³
    Jun 2010
    BMW
    e38 740iA (m62b44)
    Sk±d
    W-wa
    Cytat Zamieszczone przez Leon740i Zobacz posta
    Sam zainteresowal bym sie t± kolegi LISU77 z tego co pamietam jest warta uwagi, dosyc ladnie sie prezetuje jak za tê cene, chyba serwisowal j± Grabol albo cos pochrzanilem :)
    Gdzie¶ przez b-k-p przewinê³o siê to og³oszenie bez "entuzjazmu". Nie mogê odnale¼æ tematu i st±d nie wchodzê w rozmowê... co¶ te¿ aktywno¶æ kolegi w ostatnim pó³roczu spad³a.
    Prowadzê swoje ¿ycie, a nie BMW ...

Zaawansowany U¿ytkownik
    Do³±czy³
    Feb 2008
    BMW
    e38 740i 98
    Sk±d
    WWA
    Cytat Zamieszczone przez hostessa Zobacz posta
    Jeszcze jedno pytanie do którego z forumowiczów nale¿y to auto:

http://moto.allegro.pl/bmw-740-indiv...688311439.html
    Tak to moje autko jak by by³y pytania zapraszam na pw lub telefonicznie

Vip Vip Awatar Dzuda
    Do³±czy³
    Feb 2008
    BMW
    E32 735i , G11 750i ; MB 560 SEC 88'
    Sk±d
    Sandomierz
    Cytat Zamieszczone przez ELVIS Zobacz posta
    Ciekawe czemu ten "stary" automat jest gorszy od "nowego " ? kompletnie to nie ma znaczenia :)
    Sam wygl±d mnie tego odpycha.Kojarzy mi siê z E30 a nie z dobr± klas± auta. Znaczenie jest zasadnicze ;)

P.S-auto Lisa77 widzia³em osobi¶cie i je¶li komu¶ kolor siê podoba to auto jak najbardziej jest warte uwagi. kolor do¶æ kontrowersyjny :p

Zaawansowany U¿ytkownik Awatar matraks
    Do³±czy³
    Oct 2010
    BMW
    2011 BMW 328i xDrive e92, 2007 Mitsubishi Endeavor
    Sk±d
    Chicago/Bydgoszcz
    Dzuda to Ty wybierasz rodzaj skrzyni "na wyglad"? ;) Powiem szczerze, ze ja tez mam "stary" automat i jakos mnie to ni ziebi i ni grzeje... Steptronic jest dobry jak sam lubisz sie bawic zmiana biegow. W limuzynie drazek zmiany biegow dotykasz 2 razy. Jak wbijasz D a potem jak wlaczasz P. W czasie jazdy nawet do glowy by mi nie przyszlo zeby cos tam grzebac.

Pocz±tkuj±cy U¿ytkownik Awatar rj_
    Do³±czy³
    Jan 2011
    BMW
    e38 740
    Sk±d
    pomorze
    ''W limuzynie drazek zmiany biegow dotykasz 2 razy. Jak wbijasz D a potem jak wlaczasz P.''No a R czyli Rakietu?:D Ja u¿ywam

Zaawansowany U¿ytkownik
    Do³±czy³
    Sep 2009
    BMW
    E38 750i 1995
    Sk±d
    Piaseczno
    Cytat Zamieszczone przez matraks Zobacz posta
    Dzuda to Ty wybierasz rodzaj skrzyni "na wyglad"? ;) Powiem szczerze, ze ja tez mam "stary" automat i jakos mnie to ni ziebi i ni grzeje... Steptronic jest dobry jak sam lubisz sie bawic zmiana biegow. W limuzynie drazek zmiany biegow dotykasz 2 razy. Jak wbijasz D a potem jak wlaczasz P. W czasie jazdy nawet do glowy by mi nie przyszlo zeby cos tam grzebac.
    Popieram Kolegê Matraks te¿ osobi¶cie je¿d¿ê obecnie i wcze¶niej te¿ mia³em 2 750i ze "star± skrzyni±" i powiem szczerze ¿e nie zauwa¿y³em wiêkszej ró¿nicy co do tej "nowej" poza tym ¿e trochê inaczej wygl±da i mo¿na sobie powajhowaæ. Rzeczywi¶cie w takim samochodzie jak 7er nie chce siê cz³owiekowi zmieniaæ biegów tylko cieszyæ siê przyjemno¶ci± z jazdy :)

=// Bardzo Modny Wózek \\=

Vip Vip Awatar ELVIS
    Do³±czy³
    Aug 2007
    BMW
    BRAK
    Sk±d
    BEUTHEN/Bytom
    Cytat Zamieszczone przez Pavlo_83 Zobacz posta
    Popieram Kolegê Matraks te¿ osobi¶cie je¿d¿ê obecnie i wcze¶niej te¿ mia³em 2 750i ze "star± skrzyni±" i powiem szczerze ¿e nie zauwa¿y³em wiêkszej ró¿nicy co do tej "nowej" poza tym ¿e trochê inaczej wygl±da i mo¿na sobie powajhowaæ. Rzeczywi¶cie w takim samochodzie jak 7er nie chce siê cz³owiekowi zmieniaæ biegów tylko cieszyæ siê przyjemno¶ci± z jazdy :)

Popieram w 100 %

Moderator Mod Awatar BOSS
    Do³±czy³
    May 2007
    BMW
    740i
    Sk±d
    Dolny Slask
    Cytat Zamieszczone przez x-factor Zobacz posta
    Pierwsza nie wygl±da tak ¼le, kwestia powodu wykonania liftu przodu czy wypadek czy mo¿e kto¶ ma du¿e ci¶nienie na wygl±d do tego du¿± wed³ug mnie zalet± jest silnik m60 który w porównaniu do m62tu jest raczej trwalszy plus kwestia vanosów. Wyposa¿enie te¿ niczego sobie je¿eli by mia³ elektryczna kiere i lustra to mnie osobi¶cie nic wiêcej do szczê¶cia nie potrzeba ewentualnie edc ¿eby panel ³adnie wygl±da³ :)
    Na tej pierwszej zadna blacha nie lezy tak jak po wyjezdzie z fabryki, powod liftu w tym przypadku jest oczywisty- osobiscie egzemplarz odradzam
    Ka¿dy cz³owiek jest jak ksi±¿ka, ma dobre strony, wystarczy tylko przekartkowaæ te z³e !!!

Zaawansowany U¿ytkownik
    Do³±czy³
    Sep 2009
    BMW
    E38 750i 1995
    Sk±d
    Piaseczno
    Cytat Zamieszczone przez BOSS Zobacz posta
    Na tej pierwszej zadna blacha nie lezy tak jak po wyjezdzie z fabryki, powod liftu w tym przypadku jest oczywisty- osobiscie egzemplarz odradzam
    Byæ mo¿e mam mniej wprawne oko ni¿ kolega, ale je¿eli chodzi o blachy to raczej po tych zdjêciach nie mo¿na stwierdziæ która z nich jest w lepszym stanie. No chyba ¿e BOSS je widzia³ osobi¶cie to co innego :)

=// Bardzo Modny Wózek \\=

Uprawnienia umieszczania postów

• Nie mo¿esz zak³adaæ nowych tematów
  • Nie mo¿esz pisaæ wiadomo¶ci
  • Nie mo¿esz dodawaæ za³±czników
  • Nie mo¿esz edytowaæ swoich postów
  •