Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 14 z 14

Wątek: [tuning] Blenda

Zaawansowany Użytkownik
    BMW
    E65
    Cytat Zamieszczone przez maciek777
    jezeli sie niemyle to mam jedna Ac Schnitzera ,ale niejest tania ja zania dalem ponad 200euro i ktos mnie wystawil do wiatru ,za150 eur moge ja odsprzedac.
    Witam, chetnie bym kupil, czy to ta sama co masz w swojej BMW, bo o ile pamietam tez masz tam Schnitzera?
    Pozdrawiam
    5.0 V8 IROC-Z28

Zaawansowany Użytkownik
    BMW
    brak
    Tak to jest ta sama co umnie .jest nowa wiec jak sie zdecydujesz to daj znac.

Początkujący Użytkownik
    BMW
    735
    Cytat Zamieszczone przez Anatol
    Hmm tak między nami to raczej polece te markowe - choć droższe to mają ranty przystosowane do "instalacji na aucie"i są spasowane, te z alledrogo.pl to na silikon,taśmę drutex i jadziesz.....

Takie moje zdanie miałem w ręku ori i z "azabestu" i niestety nie świadczy to dobrze o "azbestowych" .....
    zgodzę się, z sam mam założoną tą z allegro i kiszka na maksa z daleka wszystko ok ale z dopasowaniem już gorzej, nie ma żadnych zatrzasków i tym podobnych także musiałem na klej do szyb zamontować ale już zastanawiam się nad kupnem tej

http://www.body-kit.co.uk/acatalog/b...body_kits.html

Początkujący Użytkownik
    Panowie warzne jest tez w tym to ze te polskie i tanie sa robione z takiego plastiku ze w zimie na mrozie wystarzy zeby ktos w auto kulka zycil i to sie rozsypie. A latem wystarczy mocniej puknac i to samo! A te firmowe i drogie sa robione z takich mieszanek plastiku i gumy ze nic je nie rusza! Tak jak np. orginalne zderzaki- jak najedziesz na krwerznik przy parkowaniu to nic sie nie stanie. A widok tanio ztuningowanych autek z porozrywanymi zderzakami pewnie kazdy z was zna!

Uprawnienia umieszczania postów