Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123
Pokaż wyniki od 21 do 28 z 28

Wątek: Brązowe wnętrze

Vip Vip Awatar jarek88
    BMW
    E32 730i R6 90' , E32 740iA 93'
    Blog
    20
    Cytat Zamieszczone przez siudema Zobacz posta
    złe nie są ,ale renoskór nadał by im świerzości ,przed montażem renowacja i będzie git :)
    Lechu żaden renoskór nie wchodzi w grę ,nieche niszczyć orginalnego koloru, napewno bedzie renowacja chce żeby wyglądała bardzo dobrze dokupiłem już mieszek do manuala w brązie widoczny na zdj :)
    Cytat Zamieszczone przez KaczyDJ Zobacz posta
    A co z fotelem kierowcy wygląda na "złamany"?
    nie jest złamany ,standardowa awaria w fotelach elektrycznych trzeba tylko pancerz linki skrócić i będzie gitara
    Cytat Zamieszczone przez Dawid7er Zobacz posta
    no tak tylko fotel kierowcy jest w stanie nie bardzo a renoskór będzie się wycierał bo jarek strasznie wierci się w fotelu :D ciągle się za babami ogląda :D:D:D
    Dawid nie wierce się, głowa tylko chodzi na boki. :D Tylna kanapa jest od wiercenia się na niej :D
    Ostatnio edytowane przez jarek88 ; 31-07-2011 o 16:28

Doświadczony Użytkownik Awatar ManiacDrifting
    BMW
    E32 735iAL...
    Renoskór odpada mam gościa który ma oryginalne farby do skór z palety bmw więc kolor będzie identyczny jak oryginał do wyboru wiele odcieni o fabrycznych nazwach tapicerki nie znam wszystkich np ja mam indygo i taki mogę u niego lakier do skóry kupić o tym właśnie symbolu jak chcesz to mogę ci Dać namiar napisz na pw.

Vip Vip Awatar jarek88
    BMW
    Blog
    20
    z chęcią wysucham więcej o tych farbkach jaka cena i jakie ilości w pojemniku ?

Zaawansowany Użytkownik Awatar Dawid7er
    BMW
    e38 730i
    Blog
    5
    nie wiem jak w 7er bo nie próbowałem ale w a8 na fotelu kierowcy można z niewiastą niezłe numery poodstawiać :D i wtedy też się człowiek wierci :D

Doświadczony Użytkownik Awatar ManiacDrifting
    BMW
    E32 735iAL...
    Znalazłem http://allegro.pl/colourlock-farba-d...740704629.html oto link do sprzedawcy oraz jego paleta dostępnych kolorów
    http://lederzentrum.pl/czeste-pytani...lory-farb.html Wystarczy wybrać markę i odszukać nazwę posiadanej tapicerki dostępne są wszystkie. Myślę że idealne rozwiązanie gdyż nie będzie niespodzianek bo kolor będzie się napewno zgadzał nawet jeśli nie chodzi o całkowite przemalowanie to można bezproblemowo odnowić jedynie swoją skórę malując zużyte elementy.

Vip Vip Awatar Dzuda
    BMW
    E32 735i ; MB 560 SEC 88'
    Ja też bym ją odświeżył.Może być fajnie w czarnym aucie

Vip Vip Awatar jarek88
    BMW
    Blog
    20
    Będzie renowacja ale w pózniejszym terminie narazie biore się za szykowanie mieszkanka dla mnie więdz troche krucho z funduszami będzie

Zaawansowany Użytkownik Awatar Seb00
    BMW
    E38 M60
    Brązowe wnętrze jest świetne, mam wrażenie że w tym sezonie powróciła moda na wnętrza w tym kolorze bo dużo osób teraz się w to bawi. Sam mam w E32 brązową tapicerkę i z brązowym lakierem nerzbraun metallic wygląda to naprawdę ciekawie :)

Uprawnienia umieszczania postów