-
Początkujący Użytkownik
pracujac w warsztacie samochodowym i robiac nie jedno zawieszenie w passatach b5, b5fl, audi a4 itp polecam firme max gear- najtansze gowno jakie tylko jest,
zakladalem to kumplowi z pracy do auta, koszt 8 wahaczy, 2 lacznikow stabilizatora, 2 koncowek drazkow i wszystkich srub to 450zl ( dla mnie po znizkach) na tym zestawie zrobil 50tys i nie ma luzow, w co sam nie wierze do tej pory :D
zakladalem to tak samo gosciowi w pracy do bmw seri 5 z 2007 roku, na ori zawieszeniu zrobil 70tys, na max gearze 60tys km...
jesli mam 5 razy wiecej dac za lemforder'a i zrobic 10tys km wiecej z duma mowiac ze ja mam zawieszenie zrobione za 1000zl i jest mega zaje..., to czy jest sens przeplacac ?
mimo ze mam dopiero 21 lat to pracujac 3 lata w warsztacie w kielcach widze jak roznia sie zamienniki od oryginalow, jedno jest pewne firma max gear nie robi udanych filtrow i czesci elektronicznych...
takze drodzy uzytkownicy bmw, nie zawsze cena znaczy mega jakosc, dla jasnosci powiem wam, ze kupujac czesci febi np rolka z napinaczem do peugeota partnera 1.9 D ( wolnossacy diesel) to macie pudelko FEBI, a w srodku jest roleczka z napinaczem i na nich jest wybite DAYCO...
także koledzy nie sugerujcie sie producentem tylko pytajcie o opinie warsztatów, mechaników, bo naprawdę teraz idzie kupic bardzo tanie zamienniki o doskonałych jakościach.
dolny wahacz maxgear'a 92zl, gorny podobnie....
Ostatnio edytowane przez SzoFFer ; 03-07-2011 o 13:40
Uprawnienia umieszczania postów