Strona 2 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 36

Wątek: BMW E32 z uchwytem ładnie czy nie?

Zaawansowany Użytkownik Awatar Dawid7er
    BMW
    e38 730i
    Blog
    5
    ja rozumiem że gusta są różne.... ale to jest bezguście. I nie ma co tu porównywać płetwy w alfie romeo bo to zupełnie inna bajka, tam jest to kwestia gustu, tu..... masakra

Leszek VIP Vip Awatar siudema
    BMW
    było e32 m30b35 II89r będzie ...?
    ogólnie KICHA
    Lepiej stracić sekundę w życiu , jak życie w ciągu sekundy

http://dachy-trzcinowe.pl/

ten spojler to porazka e32 ma piekny tyl i ten spojler go szpeci

Początkujący Użytkownik Awatar Jareknes
    BMW
    E32 iA M60b30
    Na Limuzynie wyglada to jak na swini siodlo!! Nawet ori ameykanska wersja wyglada kiszkowato.

Btw. Kaczy ja mam osobiste pytanie , prosze nie zrozum mnie zle! ogarniajac Twoje posty , tu i na innym forum chcialbym sie dowiedziec czy Ty moze jestes Romem? Pytam , bo mam wielu znajomych wsrod Nich, a Twoj styl pisania , sens wypowiedzi jest w podobnym tonie jak moich znajomych. Wiesz informacja ta zminila by, zasadniczao moj sposob postrzegania Twojej osoby.
    Nie obraz sie , nie wysylaj mnie do lepszego blacharza i lakiernika. Pozdr
    Ostatnio edytowane przez Jareknes ; 03-07-2011 o 13:44
    Noblesse oblige

Vip Vip Awatar Dzuda
    BMW
    E32 735i , G11 750i ; MB 560 SEC 88'
    Cytat Zamieszczone przez KaczyDJ Zobacz posta
    A tobie rodzina do twojego samochodu najlepiej będzie pasował dobry lakiernik i blacharz.
    ty ma prawdę jesteś taki głupi czy udajesz? Pytam poważnie!

Widziałeś jego auto że tak piszesz? Idąc tym tropem to mogę kupić od ciebie to wspomnienie longa za 60gr od kg

Doświadczony Użytkownik Awatar rodzinabmw
    BMW
    było 730i V8 manual SATIN CHROME co mnie pokusiło by je sprzedać???
    Cytat Zamieszczone przez Dzuda Zobacz posta
    ty ma prawdę jesteś taki głupi czy udajesz? Pytam poważnie!

Widziałeś jego auto że tak piszesz? Idąc tym tropem to mogę kupić od ciebie to wspomnienie longa za 60gr od kg
    Ja już nawet nie odp na jego zaczepki i głupie komentarze, ja przynajmniej nie kłamie w oczy!!!!
    A to coś pasuję do E32 jak wspomniane brewki o reszcie pisać mi się już nie chciało.
    Ja nie mówię, że moje jest idealne ale nie jest to iL wyczytane z naklejki nie ma białych "wirtualnych" kierunków, nie jest kolejnym E32 z fikcji.
    Ostatnio edytowane przez rodzinabmw ; 03-07-2011 o 16:49

Vip Vip Awatar jarek88
    BMW
    E32 730i R6 90' , E32 740iA 93'
    Blog
    20
    Cytat Zamieszczone przez Jareknes Zobacz posta
    chcialbym sie dowiedziec czy Ty moze jestes Romem?
    Hahahahhahahah

Zaawansowany Użytkownik Awatar Sławomir
    BMW
    2x V12
    U mojego ojca w warsztacie stoi takie coś: http://img59.imageshack.us/img59/3618/dsc00283lr.jpg
    Tylko że padało i robiłem fotkę spod daszku, także nie mam z tyłu. Auto w stanie absolutnie opłakanym, z jakimiś parapetami źle pomalowanymi.
    Ale powiem szczerze, że spoiler co tam jest nie wyglądał źle. Baa, wręcz przeciwnie - nadaje sportowego charakteru. I choć siódemka nie jest autem sportowym, to nikomu nie przeszkadza absurdalne obniżanie zawieszenie czy ładowanie felg 19" na których auto wygląda jak "lans na wsi". Ten spoiler co jest w 1 poście faktycznie, wygląda średnio, raczej jak element do E36. Ten co ja wkleiłem da się zaakceptować. No ale dla mnie ringi w E32 są też akceptowalne, więc pewnie nie wszyscy się ze mną zgodzą.

Chciałem też przypomnieć, że sportowym wozem 30 lat temu był E9 w wersji "batmobil". Natomiast bliźniacze E34 po tuningu Alpiny, który wg mnie jest najgustowniejszym tunnerem, miało spoiler właśnie taki jak wklejone E32 Kaczego:
    http://img516.imageshack.us/img516/4194/b10btblue07.jpg

I nie chciałbym tutaj bronić tego spoilera - wolę jak go nie ma, ale też bez przesady - nie można brać dzisiejszej miarki, kiedy zamiast spoilerów używa się wyprofilowanych klap bagażnika, na auta sprzed 2 dekad. Stare auto będzie wyglądać staro i dla większości - niemodnie.

Przy okazji, moglibyście sobie dać spokój z osobistymi wycieczkami, bo jakoś to mało interesujące. Macie priv od tego.
    Ostatnio edytowane przez Sławomir ; 03-07-2011 o 17:40
    Podarunki od bezdomnego: E32 V12 + G12 V12

Zaawansowany Użytkownik Awatar luki730i
    BMW
    e32 730ia m30 1992-05
    tu wlasnie na forum tak jest.
    ktos zadaje temat a jeden z drugim jedzie na pytajacego lub odpowiadajacego zamiast cos sensownego napisac. jak nie chce odpowiadac to lepiej wogole nie pisac.
    mozna napisac np:
    spoiler w zadnym wypadku do e32, takie jest moje zdanie. jesli kiedys bym sie w glowe uderzyl to tylko bym zalozyl cos w stylu ory e39 m5. ale uwarzam na swoja glowe tak wiec mi to nie grozi.

a prawda jest taka ze jesli alpina robila e32 to chyba tuning jest na miejscu.
    czy alpina to tez wies.

Początkujący Użytkownik Awatar Jareknes
    BMW
    E32 iA M60b30
    Cytat Zamieszczone przez luki730i Zobacz posta
    t

a prawda jest taka ze jesli alpina robila e32 to chyba tuning jest na miejscu.
    czy alpina to tez wies.
    Na 100 1 miala lotke ot cala filozofia , Tuner Alpiny dawal dla e32 caly pakiet i odpowiednio to oznaczal , ja do swojej normalnej E32 tego nie zaloze . U wazam , ze poto BMW produkuje serie 3 i 5 zeby bylo gdzie lotke przywiesic :) Pozdrawiam

Zdjecie zapozyczone se strony SamochodySwiata.pl

Ostatnio edytowane przez Jareknes ; 03-07-2011 o 20:00
    Noblesse oblige

Uprawnienia umieszczania postów