Ile zajmuje zmiana zwyk³ego radia w e38 na navi. Ile potrzeba czasu na taki zabieg i jakie s± koszta takiej operacji. Koszta dotycz± samej robocizny. Na jakie problemy mo¿na napotkaæ po drodze?
Ile zajmuje zmiana zwyk³ego radia w e38 na navi. Ile potrzeba czasu na taki zabieg i jakie s± koszta takiej operacji. Koszta dotycz± samej robocizny. Na jakie problemy mo¿na napotkaæ po drodze?
Czas montazu 1 dzien.
Koszt- to juz zalezy od cennika danego warsztatu
Problemy- temat rzeka :D poczawszy od bedziewia z allegro poprzez pociete wiazki, popsute albo niedopasowane do siebie moduly az po pokaszaniona instalacje elektryczna w danym aucie
Ka¿dy cz³owiek jest jak ksi±¿ka, ma dobre strony, wystarczy tylko przekartkowaæ te z³e !!!
Mam klienta na monta¿.
Sam bym demontowa³ i montowa³ wiêc temat niedopasowania odpada i pociêtych wi±zek.
Nie wiem jak jest rozwi±zana instalacja od radia i jej zamiana na navi. Kiedy¶ przek³ada³em kierownice w e39 z navi i tam by³a wi±zka pod tynelem ¶rodkowym id±ca bezpo¶rednio na ty³ auta. Nie wiem jak wygl±da od radia. Czy da siê j± odpi±æ i wpi±æ od navi.
Pyta³em o czas aby wiedzieæ ile powiedzieæ za robotê. Co jest najwiêkszym problemem.