E60 mam ju¿ drug±.Pierwsza to te¿ by³a 530d tyle ¿e bez M-Paka i w du¿o s³abszej opcji wyposa¿enia.
Na silnik nie narzekam.Kultura pracy gorsza ni¿ w mercedesie ale za to bmw lepiej ci±gnie.W tej i w tamtej mam skrzynie automat.W takim zestawieniu spala od 7L do 12 w warszawskich korkach.Tak ¿e nie jest ¼le bior±c pod uwagê ¿e auto ma 500Nm i jedzie na prawdê dobrze.
Generalnie auto w utrzymaniu tanie nie jest.Nie liczy siê ju¿ jak w E32 "tu stówka tam dwie" w tym przypadku to raczej "tu tysi±c ,tam trzy) Sama wymiana kolektora+ wymiana oleju w skrzyni to koszt 4500zl (zainteresowani wiedz± o co biega)
Po kupnie auta do³o¿y³em w ci±gu tygodnia 9tys ale przynajmniej wiem ¿e mam auto "ig³ê". Po ponownej wizycie w ASO znale¼li tylko pêkniêt± obudowê zmieniarki CD (która ju¿ jest nowa :P)
E60 u nas na forum to auto bardzo kontrowersyjne.Nie którzy nawet nie chc± o nim s³uchaæ ale mogê tylko podejrzewaæ czym to jest spowodowane.
Ja osobi¶cie mam czarn±+fabryczne obni¿enie+M-Pak+Shadow+czarny grill i uwa¿am ¿e jest to zestawienie naj³adniejsze
Co do felg to oczywi¶cie bêdzie zmiana na styling 172 czyli ori M-Pak .
Jesli masz jakie¶ pytania to dawaj ¶mia³o i Ci odpowiem na tyle ile bêdê wiedzia³