Witam serdecznie i proszę dać poczytać temat małżonce, napewno zmieni zdanie co do sprzedaży, bo takie auto to naprawdę skarb, pozdrawiam.
Witam serdecznie i proszę dać poczytać temat małżonce, napewno zmieni zdanie co do sprzedaży, bo takie auto to naprawdę skarb, pozdrawiam.
W I T A M serdecznie właściciela zacnego autka :)
https://7er.pl/signaturepics/sigpic836_6.gif SIEDEM GRZECHÓW GŁÓWNYCH !!!
I ja witam...pamietam ze Zlotu...
Jerome Le Banner: "...W siłowni możesz wypracować sobie mięśnie klatki lub mięśnie ud. Nie możesz jednak wzmocnić swoich jaj, albo się z nimi urodziłeś albo nie..."
Ja również witam miło i serdecznie ccman :D Widzę że masz poczcie humoru i nie gniewasz się na chłopaków :D :D To są łobuzy :D :D :D Jak co ja nic nie mówiłam ;D
Pozdróweczka i oby zdrówko dopisało a bunia została jednak dalej na drugie 20 lat i więcej :D :D
Nanosekunda: czas jaki upływa między zmianą światła na zielone, a wściekłym zatrąbieniem na ciebie przez kierowcę z tyłu.
witam i chylę czoła dla właściciela "Dziadka" tej e32:) Zmiana nicku w 100% pasuje do zaistniałej sytuacji:)
seria siedem drugą miłością...
Ja rowniez witam i chyle czola wlascicielowi
Dziękuję za wszystkie serdeczności.
Witam serdecznie,
jak każdy byłem pod ogromnym wrażeniem Pana e32 i mam nadzieję, że zostanie w Pana rękach jeszcze wiele lat bo jest to niesamowity rodzynek.
Pozdrawiam
...And on the 7th day God created the... 7er...