witamy![]()
a tak na marginesie, zrobił pan tym autem furoreee w latach 90-tych, robi dziś i zrobi jeszcze długo![]()
witamy![]()
a tak na marginesie, zrobił pan tym autem furoreee w latach 90-tych, robi dziś i zrobi jeszcze długo![]()
CZARNA FURIA..........CZARNA...FURIA..................... .....
Też mam ten problem, ale na Forum jak na razie nikt nie odważył się do mnie zwrócić "dziadku" ;D Rozważam w razie czego zmienić nicka ;D
Na Zlocie mieliśmy okazję wyłącznie się przywitać. Trochę żałuję, że nie udało się nam dłużej pogadać :)
Tak czy inaczej cieszę się, że zdecydowałeś się założyć ten wątek. Mam nadzieję, że będziemy mieli możliwość spotykania się na Warszawskich spotach :)
Witam bardzo serdecznie :)
Gra muzyka
Ja równiez serdecznie witam!
Auto naprawdę fantastyczne.
PS. Wojtku po co zmieniac nicka? Wystarczy go rozwinąc WojtekDziadek :D
Moje EX - E38 730i '95, E38 735iA '98
Wojtek boja się boją czerwonych literek :D
Witam Serdecznie Pana z pięknym e-32 trzeba sobie zostawić i ratowac bo to ginący już gatunek w zalewie trucheł po e-38
Witam na forum. Trzeba wiele uwagi by utrzymac samochód w tak dobrym stanie . Dobra robota gratuluję.
Będziesz Miał W_ _ _ _ _ _ e
Miło powitać miłośnika BMW. Gratuluje nabytku. Mam nadzieję, że E32 pozostanie w Pana rekach przez najbliższe- kolejne 20 lat.
Co do Wojtka, te czerwone litery budzą grozę stad pewnie nadal masz nick Wojtek :p i niech tak już zostanie ;)!!
Ja również serdecznie witam na forum i zapewniam że nikt anie chciał nikogo urazić. Skoro już się Pan ujawnił to z radością posłuchałbym opowieści jak kiedyś wyglądał zakup tej perełki? Jak to się odbyło w salonie i tak dalej, najlepiej ze szczegółami :-)
Witam na forum. Żałuję że nie było mnie na zlocie i nie miałem okazji zobaczyć naocznie tej zielonej V12. Niech ktoś zdjęcia powrzuca :D
Prowadzenie BMW serii 7 nie sprowadza się do jazdy do celu
lecz jest celem samym w sobie.
https://www.facebook.com/Chojnickie-Muzeum-Motoryzacji-i-Techniki-1624705857838311/
Witam na forum kolegę z salonową perełką E32
Cieszę się bardzo że ja i Edyta przyczyniliśmy się to zmiany zdania Pańskiej Zony chociaż w małym stopniu :]
Już tyle po zlocie a my dalej z dziewczyną o niej rozmawiamy-piękna sztuka!
Życzę nie owocnej sprzedaży bo wiem że Pan tego chce ;)
Pozdrawiam ! :707: