Strona 3 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 35

Wątek: Halogeny lusterka ...

zaslepek nie ma ..

Co do lusterka musisz kupic caly silniczek , tam gdzie masz to ulamane .

A tak wogole popatrz na

lewy blotnik - pasazera i na migacz
    prawy blotnik - kierowca na migacz

Wez to sproboj lepiej spasowac bo wyglada jak by byla trzepana :)
    Chyba ze sie nie da to kup nowe kierunki przy okazji :)

Zaawansowany Użytkownik
    BMW
    740iL Indywidual
    Widziałem już to ... sam sie zastanawiam dlaczego to tak dziwnie spasowanej est kurde :/ A co do silniczka to nie mam pojęcia gdzie ja to dostane ku.a :/ Jestem załamany

Zaawansowany Użytkownik
    BMW
    740iL Indywidual
    Apropos tych migaczy to jak je moge próbować przestawiać ... nie zaglądałem jeszcze dokłądnie w tamto miejsce i zastanawiam sie czy trzeba odkręcać całą lampe czy jak ?? aby to probować przestawić niego w lewo ... tak aby się ta odległość zmniejszyła ...

Hmm moze tez byc tak ze migacz to jakas badziewna podroba ,wiec go nie spasujesz ;)

MIgacz jest skrecony jednym gwiazdkowym wkretm do lampy , pod maska masz przy blotnikach otwory gdzie widac wkladasz srubokrta odkrecasz i nim tam probojesz cos zdzialac .

Co do silniczka dzis sie dowiem co moge miec :)

Wklady tez mozliwe ze bede miec , ale nie orginalne . Dorabiane podgrzewane z bialego szkla..

PRzynajmniej ich nie kradna :) Bo sam jezdze na nich od pol roku , a wygladaja spoko :)

Zaawansowany Użytkownik
    BMW
    740iL Indywidual
    wkłady już zamówiłem 130 zł za dwie sztuki podrobki lewa prawa z podgrzewaniem i plastikowym wkładem ... Teraz potrzebne mi tylko te eleenty które mama połamane :/ odnośnie migacza ... dzisiaj sie pobawie z tym mam nadzieje że sie uda ... podam ci swoj numer na pw ... jak bedziesz coś wiedziałodnośnie tych elementów to daj znać będe ci bardzo wdzięczny ... :)

Moderator Mod Awatar BOSS
    BMW
    740i
    Cytat Zamieszczone przez MastaKleszcz
    wkłady już zamówiłem 130 zł za dwie sztuki podrobki lewa prawa z podgrzewaniem i plastikowym wkładem ... Teraz potrzebne mi tylko te eleenty które mama połamane :/ odnośnie migacza ... dzisiaj sie pobawie z tym mam nadzieje że sie uda ... podam ci swoj numer na pw ... jak bedziesz coś wiedziałodnośnie tych elementów to daj znać będe ci bardzo wdzięczny ... :)
    Ciekawy jestem czy te podroby ktore dostaniesz z all beda mialy pasujace zatrzaski czy przypadkiem nie sa do montazu "na klej" :D
    Odnosnie silniczkow poruszajacych szklem to bedzie niestety ciezka sprawa cos takiego dostac... zwlaszcza jesli masz fotele z pamiecia. (wtedy sa one troche inne)

p.s: jakbym dorwal sku....li na goracym uczynku to czuje ze na zdrowie by im nie wyszlo bo bym chyba szalu dostal i napewno umililbym sobie czas oczekiwania na policje eleganckim wpier...em :]
    Przez takich debili czlowiek ma unieruchomione auto (wg. przepisow bez lusterek nie mozna jezdzic) i do tego kupe dodatkowych klopotow zwiazanych z zalatwianiem uszkodzonych czesci
    Każdy człowiek jest jak książka, ma dobre strony, wystarczy tylko przekartkować te złe !!!

Zaawansowany Użytkownik
    BMW
    740iL Indywidual
    http://moto.allegro.pl/item331213471...zyna_lewy.html To są najprawdopodobniej moje halogeny ... Tylk ozastanawiam sie czy da sie sprawdzić po numerach jakoś czy są od mojego modelu bo jak sie z kolesiem umówie i sie okaze że to moje jesli w ogóle da sie to sprawdzić to kolesia tak sklepie że zapomni jak autem do domu dojechać ... Pytałem kolesia jak dzwoniłem czy da sie gdzies u niego na skupie umówić ... powiedział że ma skup ale nie chce sie tam spotykać ... Okazuje sie że koleś pewien z osiedla obok ma ojca który ma skup a oni prowadzą ciemne interesiki i jego synalek czesto daje cynk na jakieś cześci ... wejdźcie na jego inne sprzedawane przedmioty ewidentnie z jumy !! Pomotam tam coś z tym tylko musze wiedzieć jak sprawdzić czy są ode mnie ...

Zaawansowany Użytkownik
    BMW
    740iL Indywidual
    nie sa do montarzu na klej ... mają gotowy zatrzask plastikowy ... podgrzewanie .. dzwoniłem do kolesia i powiedziałże są całe gotoe i trzeba tylko wsadzić i jechać ...

Moderator Mod Awatar BOSS
    BMW
    740i
    Masta zrob zgloszenie kradziezy na policji a na drugi dzien wskaz ze te halogeniki sa prawdopodobnie twoje- wtedy policja bedzie musiala sie tym zajac i dokladnie przetrzepia kolesia...
    p.s: poszukaj zdjec auta w miare aktualnych na ktorych widac halogeny- jak beda podobne to napewno ciezko bedzie sie kolesiowi wykrecic ;)
    Każdy człowiek jest jak książka, ma dobre strony, wystarczy tylko przekartkować te złe !!!

Doświadczony Użytkownik
    BMW
    BMW 7系列
    Cytat Zamieszczone przez boss740i
    p.s: poszukaj zdjec auta w miare aktualnych na ktorych widac halogeny- jak beda podobne to napewno ciezko bedzie sie kolesiowi wykrecic ;)
    No tak ale co znaczy "podobne"...? W sumie są takie same we wszystkich benzynowych E38, mogą się różnić trochę zużyciem, ale jeśli nie miały jakichś znaków szczególnych to raczej ciężko będzie udowodnić że to te.

I druga rzecz - na Waszym miejscu szybko wykasowałbym kilka ostatnich postów i przeniósł się na priva. Jeśli - jak podejrzewacie - koleś miał namiar z naszego Forum (z mapy Google), to zapewne wchodzi tu i czyta. Więc jeśli przeczyta co planujecie, to proste że zaraz zwinie aukcję i wszystko co mogłoby świadczyć przeciwko niemu.
    '00 BMW 740i, cosmosschwarz
    Ex: '96 BMW 740i, cosmosschwarz
    Ex: '91 Mercedes-Benz 560SEC, perlmuttgrau

Uprawnienia umieszczania postów