Siema.Furka calkiem,calkiem!Mam taki maly pomysl odnosnie wydechu,mozej jakis temat o tym jak chodza nasze furki z filmikami??!
Siema.Furka calkiem,calkiem!Mam taki maly pomysl odnosnie wydechu,mozej jakis temat o tym jak chodza nasze furki z filmikami??!
Siemka. No super!!! podoba mi sie jak gada i nawed fajnie wyglada!!! tez bede dawal przerabiac wydechy po swietach ale raczej bez wycinania w zderzaku!!! no i chyba zostawie katalizatory!!! Bo nie wiem czy ich wyciecie cos daje? pozdrawiam
Dokładnie. Kolor jest OK. Kurde a co do dźwięku to jest boski ;D Ciekawe czy w 3.0 też byłby taki. A jak wewnątrz? Głośniej?Zamieszczone przez Sebek
Jeszcze to i będzie wszystko :)
http://moto.allegro.pl/item326034233...no_czarne.html
No nie wiem... wiesz jak to jest - końca nie ma nigdy... ;)Zamieszczone przez tristeza
'00 BMW 740i, cosmosschwarz
Ex: '96 BMW 740i, cosmosschwarz
Ex: '91 Mercedes-Benz 560SEC, perlmuttgrau
Hahah podpisuje sie rekami nogami i ... wszystkim co sie da ;DZamieszczone przez michal_5000
wszystko fajnie tylko z przerabianiem samochodu trzeba uwazac bo bardzo latwo jest z ladnego dopracowanego autka zrobic festyn.
No wlasnie - konca nie ma nigdy - wiosny ciag dalszy ...... Kierownica w wersji M - z trzy kolorowymi nicmi ....
![]()
nareszcie i ten element znalazl droge do mojego auta - miodzio !
Pozdrawiam, Sebek
Masz pytanie lub problem odnośnie funkcjonowania forum, współpracy ...
Proszę o kontakt ze mną .!
1 klasa :D
Moje EX - E38 730i '95, E38 735iA '98
sebek tylko ta gala do biegow srebrna jakos pasuje z ? ... ;D
zgadzam sie z towarzyszem trolem... czyzby widnial na niej napis "ac schnitzer" :P ;D