Łatwiej zzerować "verb" i zrobić foto :D
Sent from my Desire HD using Tapatalk
Łatwiej zzerować "verb" i zrobić foto :D
Sent from my Desire HD using Tapatalk
Dobrze prawisz :D Taka mała prowokacja ;)
Już nie ;) Dzisiaj doszła :D
To nie dziwne, bo oryginalnie był shadowline.. Poprzedni właściciel zmienił na chrom.. :] Jak trafi się oryginał w dobrej cenie to założę do kompletu resztę listew.. Nie mam na to ciśnienia..
Na szczęście jestem świadom tego że masz rację.. A i żona mnie usilnie odciąga od tej myśli ;)
O dziwo zainteresowanie jest spore jak na 2 dni aukcji.. Kilka telefonów było.. Jednak ja nie lubię się targować przez telefon i kończę rozmowę szybko :] Nawet nie oglądali auta ;)
Kafarek "PIATECZKA" sam sprzedaje E36 coupe 320 Coupe w oryginalnym pelnym M-pakiecie. Ludzie chca za darmo kupic !!!! Wole aby auto stalo niz sprzedam je za "srubki"
Priorytetem jest stan blacharski w takim aucie - oczywiście , może jest warta tej ceny nie widziałem auta nie mówię ,że nie jest. Podoba mi się styl w którym jest zmodyfikowana Twoja e32 Kafarek. Są jeszcze ludzie którzy będą w stanie dać 15 tyś za zadbane e32 takim jestem ja i powrócę kiedyś do tego samochodu. Śmiem twierdzić ,że zrobiłem prezent sprzedając swoją 740 ale myślę ,że są jeszcze w Bawarii takie rodzynki które mnie będą interesowały.
Była Kafarkowa siódemka ponownie w sprzedaży .... http://tablica.pl/oferta/sprzedam-lu...tml#cbf5a1d9bd