Pokaż wyniki od 1 do 10 z 92

Wątek: Młodziak wita :)

Widok wątkowy

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post
    Początkujący Użytkownik
    BMW
    740iA e38
    ja robiąc prawko startowałem od golfa II 1.6, zmieniłem sam silnik w garazu na 1.8 PF 107 koni wielopunkt, po czasie mocy brakowalo, kupiłem golfa III 2.8vr6 i doprowadzenie go do igly stanu kosztowało trochę, sprzedałem i kupilem e38 740, takze mysle, ze powinno sie od slabszego auta startowac, zeby naprawde nauczyc sie jezdzic. powoli nauczyc sie wydawac hajs na auto, a nie od razu pchac sie w cos, w co trzeba bedzie kupe pieniedzy wlozyc by bylo w naprawde dobrym stanie, jak przesiadlem sie z 1.8 na 2.8 to poczulem jak talary na wache ida, a po przesiadce z 2.8 do 4.0 juz tragedii nie ma, a jak bedzie ci e32 20l wachy palic to poczujesz ze mogles kupic cos slabsze :)

a co do manuala i automata, VR'em naprawdę pięknie sie latało, kazdy bieg odcina i dalej ciagnie. byl to typowy samochod do ustawek miedzy autami, a e38 w automacie to juz limuzyna, ktora powinno sie jezdzic dostojnie, co nie oznacza, ze nie da sie gazu w podloge wbic ;d i uruchomic przycisk pod pedalem gazu, przez ktory nie wlaczam sobie wskaznika od spalania sredniego :D :D :D
    Ostatnio edytowane przez joe white ; 26-06-2011 o 16:31

Uprawnienia umieszczania postów