-
Zaawansowany Użytkownik
A dziękować, dziękować :)
No cóż, jutro odbieram moje kochanie z warsztatu (grzebańsko przy wale, pozdrawiam serdecznie przegub i podporę!), sam bym się za to zabrał, ale po pierwsze zimno, po drugie nie mam kanału
I przy okazji będą nowe felgi, nareszczie. Póki co nie wypowiem się jakie, ale będzie i ładnie i bez przesady. ; )
-
Zaawansowany Użytkownik
ciekawie
ale bardziej mi się podobała na fabrycznych lampach
czekam na fotki nowych kół :)
-
Zaawansowany Użytkownik

Więc w końcu możecie zobaczyć nowe koła ;)
Ostatnio edytowane przez Volv ; 19-10-2012 o 14:53
-
Zaawansowany Użytkownik
jak dla mnie bardzo ładnie się prezentują. koła z epoki auta bym rzekł .
-
Zaawansowany Użytkownik
a dziękować :) wydają się z epoki, a są młodsze od samochodu sporo, bo pochodzą z e39 ;)
-
Damian
Vip
-
Vip
Vip
Koła ładne, ale co na zdjęciu robi ten obtarty zderzak i wgięte drzwi kierowcy, musisz z tym zrobić porządek.
-
Zaawansowany Użytkownik
A tego niestety jestem świadom, drzwi kierowcy i pasażera, obdarte plastiki na zderzakach, jeden błotnik, małe wgniotki na klapie... na pewno nie w tym roku, ale jak tylko będzie się dało, to się za to wezmę. Żeby nie było, wszystko to pamiątki po poprzednim właścicielu ;)
-
Zaawansowany Użytkownik
Jaj, dawno nie pisałem niczego poza narzekaniami na to, że czegoś potrzebuję. ^^ Łapcie foto w klimacie:

Plany na ten sezon i ewentualnie kawałek następnego:
- blacharka
- kierunki i lampy tył
- drążek kierowniczy (tyle mi zostało do zrobienia z zawiasu)
- wnętrze na czarno, ale bez skór - jak zrobię, to się pochwalę ;)
- oklejenie folią (więcej szczegółów when it's done, ale nie martwcie się, nie będzie różowy w żółte płomienie)
- renowacja felg
- trochę miłości pod maską, w tym pokrywa zaworów
A teraz dwa pytania:
- ktoś wie, jak podpiąć kierunki jako pozycyjne?
- da radę zrobić gniazdo zapalniczki w schowku w miarę prosto?
Ostatnio edytowane przez Volv ; 02-08-2013 o 19:15
-
Damian
Vip
coraz lepiej :) ale nadal widzę brak zaślepki koło halogenu po stronie pasażera ;) gniazdo da się zrobić bez problemu tylko trzeba podpiąć się pod dobre kable :D ja mam zamiar też w bagażniku przeprowadzić taką operację :)
Uprawnienia umieszczania postów