Pokaż wyniki od 1 do 10 z 191

Wątek: Koszty utrzymania E38.

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post
    Zaawansowany Użytkownik Awatar e4r5t
    BMW
    e38 3.0 v8 aut.
    wg waszych wypowiedzi wynika, że trzeba zarabiać z 6k żeby kupić sobie takie auto i je utrzymać, wydaję mi się, że trochę przesadzacie z tymi, częściami i wymianami, dużo 7 jeździ po polsce i nie wierzę, że każdy tak ładuje w nie tyle kasy, bo po co ładować kasę w samochód?? po to się kupuę auto, żeby jeździło i się nie psuło a bmw niby solidny samochód, a z tego co piszecie strasznie awaryjne, jak chodze po forach samochodowych fiat, peugeot, ford, honda, mercedes to tam nie mają takich problemów z awaryjnością , cenami części itp

Zaawansowany Użytkownik Awatar djbinek
    BMW
    E38 1998 2,8
    Blog
    5
    Cytat Zamieszczone przez e4r5t Zobacz posta
    wg waszych wypowiedzi wynika, że trzeba zarabiać z 6k żeby kupić sobie takie auto i je utrzymać, wydaję mi się, że trochę przesadzacie z tymi, częściami i wymianami, dużo 7 jeździ po polsce i nie wierzę, że każdy tak ładuje w nie tyle kasy, bo po co ładować kasę w samochód?? po to się kupuę auto, żeby jeździło i się nie psuło a bmw niby solidny samochód, a z tego co piszecie strasznie awaryjne, jak chodze po forach samochodowych fiat, peugeot, ford, honda, mercedes to tam nie mają takich problemów z awaryjnością , cenami części itp
    Tak naprawdę to każdy samochód jest dobry jeśli ktoś o niego dba no i wyjeżdża z salonu bez wad technicznych i nikt mnie nie przekona ,że jest inaczej. W Irlandii tu gdzie na chwilę obecną mieszkam, ludzie w ogóle nie dbają o samochody. W Polsce prawie nigdy nie widziałem fest zajechanej A6 C5 czy E39, tutaj to co druga taka jest. Nawet samochody 3-4 letnie są po wgniatane, obdrapane, zagrzybione itp. tak więc powtarzam - wszystko w dużej mierze zależy od poprzedniego właściciela.
    http://images39.fotosik.pl/1409/23eb23dcf7ac91cb.jpg
    facebook.com/djbinek
    chomikuj.pl/djbinek

Uprawnienia umieszczania postów