Jest mała kicha. Niestety muszę siedzieć za syna na jego sali prób na ul. Czerskiej 12 od 18:00 do 20:00. Jak by ktoś miał ochotę wpaść (np. po naklejki Klubowe :) ) to serdecznie zapraszam. Brama będzie otwarta:)
Jest mała kicha. Niestety muszę siedzieć za syna na jego sali prób na ul. Czerskiej 12 od 18:00 do 20:00. Jak by ktoś miał ochotę wpaść (np. po naklejki Klubowe :) ) to serdecznie zapraszam. Brama będzie otwarta:)
Gra muzyka
spoko. jak nie ty na spot to spot do ciebie :)
może się uda zaleciec w drodze powrotnej, zobaczymy, (mam jeszcze fuche pewną od jarka88 na ursynowie i jak ogarne sytuacje to moooooże zdąze- ale bedzie ciężko)
a może spot troche potrwa i ty jeszcze na cargo przyjedziesz? o 20.30 jest jeszcze jasno:)
no dokladnie jak cos to Ci zarezerwujemy miejce
Wojtek ja koncze prace po 18 to podjade po naklejki w razie jak Ty bys nie przylecial na cargo bo pracuje zaraz obok Czerskiej
Ostatnio edytowane przez joe white ; 26-06-2011 o 22:49
Super - będę czekał :) Na Cargo małe szanse, bo szykuje się potem rodzinna narada :(
Gra muzyka
No i po spociku (przynajmniej dla mnie) :)
Tak pokombinowałem, że i mnie się udało wpaść na Cargo chociaż na 45 minut.
Jak dojechałem inni już byli :)
Nie do wiary !! prawie godz. 20 a słoneczko wciąż nieźle dawało. Urok wieczoru tuż po nocy Świętojańskiej :)
Potem zaczęli się zjeżdżać dryfciarze i dwuśladowcy-wyczynowcy ;D
Zaczęło się robić ciekawie
No i oczywiście gość specjalny spotu pod czujną opieką taty :)
Niestety musiałem jako pierwszy opuścić przemiłe towarzystwo, a zabawa dopiero się rozkręcała.
Dzięki za spotkanie i do następnego !! :)
Ostatnio edytowane przez WojtekD ; 26-06-2011 o 21:35
Gra muzyka
również dziękuje i do następnego!!!!!!!!!!!!!!!!
Prosimy więcej zdjęć ;D.
Pogoda piękna to i spotkanie udane
Cеребряный бумер
20'' inch ALPINA Wheels
Moje Przywitaj sie ;D http://7er.pl/showthread.php/2460-e3...ighlight=Witam
Pięknie, gratulacje :)
Pozdrawiam, Przemos
Brawo chłopaki :D Miło ogląda się zdjęcia ze spotu :D :D
Nanosekunda: czas jaki upływa między zmianą światła na zielone, a wściekłym zatrąbieniem na ciebie przez kierowcę z tyłu.