tak jak w temacie niemoge otworzyc maski co jest grane??? :/ :/ :/
tak jak w temacie niemoge otworzyc maski co jest grane??? :/ :/ :/
linka poszła lub mechanizm kleszczenia maski :D
Pić trzeba ! Jeść można !
co trzeba zrobic w tym przypatku???jak otworzyc maske???? :( :(
miałem taki sam problem to musiałem jedna nerke wyjąć na siłe tz. wyrwać, okazało sie ze zamek jeden szlak trafił.
Deutsche Bank
Możesz sprawdzić w taki sposób jak ja otworzyłem. Jedno osoba delikatnie szarpie za maskę druga próbuje ją otworzyć. Powodem tego,że u mnie się nie otwierała była słaba spręzyna podnosząca maskę przy otwieraniu. Dlatego była potrzebna pomoc drugiej osoby. Jak ci się uda to masz dwa odbojniki które unoszą maskę przy otwieraniu trzeba je trochę wykrecic.Zamieszczone przez mario730i
u mnie wygláda na to że jedna strona sie otwiera a druga nie!!!!!! :/ :/
spróbuj moim sposobem spręzyna nie ma siły aby podnieść maske. Prawdopodobnie prawa sie otwiera a lewy zamek trzyma. PowodzeniaZamieszczone przez mario730i
Oby ta trzymajaca strona byla strona pasazera ;) - otwarcie zacietej strony kierowcy jest duuuuzo trudniejsze :(
Każdy człowiek jest jak książka, ma dobre strony, wystarczy tylko przekartkować te złe !!!
3 dni temu przerabiałem to u siebie, jedna strona się otwierała (prawa od strony dzwigienki) a druga nie. Myślałem, że tp linka i wystarczy naciągnąć ale nie. Powodem było to, że gumy ze spręzynkami te co podnoszą maske przy zwolnianiu zamka straciły swoje właściwości. Wykręciłem trochę z każdej strony i teraz działa jak nowe. Skoro otwiera się jedna strona więc można wykluczyć, że linka się zerwała. Jeżeli mój sposób nie pomoże zostaje tylko zdjęcie nerki i wykręcenie zamka trzymającego.Zamieszczone przez boss740i
mi sie otwiera strona od pasarzera!!!wienc musze wyjác grila tak????