No widzisz michael444 i jak zrobisz to sam to zarobisz 1200 złociszy :) A jak nie zarobisz to przynajmniej nie stracisz :) Ewentualnie możesz być w plecy o nowe nerki jak połamiesz ale to i tak Ci wyjdzie taniej :)
No widzisz michael444 i jak zrobisz to sam to zarobisz 1200 złociszy :) A jak nie zarobisz to przynajmniej nie stracisz :) Ewentualnie możesz być w plecy o nowe nerki jak połamiesz ale to i tak Ci wyjdzie taniej :)
[URL]http://7er.pl/showthread.php/9030-Damias[/URL]
Myslę, że nie bedą połamane.
Jest jeszcze opcja, rozkrecenia osłonki linki w kabinie, może tam sie przerwało.
Wyremontowalem silnik po nocach w tym samochodzie,
załamałbym sie, gdyby mnie linka pokonała :)
Panowie dokladnie taki sam problem u mnie. Tylko ze ja mam wersje angielska no i wlasnie strona od kierowcy sie nie otwiera. Czy macie jakies wskazowki jak wyszarpac nerke i jej nie polamac?
Otworzenie to raptem 1h roboty, montaz czesci to kwestia przykrecenia 8-10 latwo dostepnych srubek + kilka zatrzaskow wiec musze powiedziec ze meeeeeeega-slono skasowali za to... :(Zamieszczone przez blitz
Każdy człowiek jest jak książka, ma dobre strony, wystarczy tylko przekartkować te złe !!!
Witam
Panowie ja mam taki problem że jak ciągnę za rączkę to też nie otwiera . Dostałem się od strony rączki do linki i otworzyłem maskę . Teraz pytanie która linkę mam kupić ? między zamkami czy tą co idzie przez ścianę grodziową ?
Pozdrawiam
Sugeruję żebyś jednak kupił cały zestaw linek bo nie wiesz w jakim stanie jest ta która się nie zerwała a poza tym to jak robić to dobrze. Koszty nie są duże a przynajmniej masz pewność że maska ci się otworzy. U mnie też strzeliła linka ostatnio i też wymieniłem cały komplet. Koszt coś miedzy 60-100 ale nie powiem ci dokładnie bo nie pamiętam.
Dzięki kolego za odpowiedź .Zamieszczone przez joe white
Pozdrawiam