Trolu jak ktoś w tym siedzi to na pewno dołoży pełnej staranności i zrobi sobie instalkę za małą kasę, ja zaś chciałem jedynie powiedzieć, iż miałem pewne obawy przed założeniem gazu za np. 3 tys. i wybrałem jedną z droższych opcji ponieważ uważam że na tym nie da się zaoszczędzić nie znając dogłębnie tematu... Nie jestem specjalistą od montażu instalacji, więc oddałem autko tam gdzie uznałem, że jest szansa na profesjonalne potraktowanie mojego autka... I powiem, że nie żałuję wydanej kasy bo jedyne zastrzeżenie jakie mam na razie to fakt , że nie wcisnęli mi zbiornika 88, a jedynie 74 litry co dla moich potrzeb ma zasięg przy tej pojemności wystarczający. Świece zostały wymienione i filtry, wszystko dokładnie sprawdzone jeszcze przed montażem instalacji i ostatnio miałem miłe zaskoczenie u znajomego mechanika, który sprawdzał mi PDC tisem był pod wrażeniem, że komputer nie łapie błędów od instalki gazowej... Stwierdził, że to jest sztuka tak podłączyć instalację aby kompletnie nie ingerowała w parametry spalania benzyny... ;)

Odpowiedz z cytatem