Panowie w jaki sposób zmienić język w teście NR 10? Wiem, że powinna być tam wartość 1, ale nie potrafię tego osiągnąć. Lewy przycisk tak jak by nie działał w tym teście, a prawym wychodzę z tego testu. Potrafi ktoś pomóc?
Panowie w jaki sposób zmienić język w teście NR 10? Wiem, że powinna być tam wartość 1, ale nie potrafię tego osiągnąć. Lewy przycisk tak jak by nie działał w tym teście, a prawym wychodzę z tego testu. Potrafi ktoś pomóc?
Ostatnio edytowane przez Sebek ; 20-07-2011 o 20:25
Język zmienisz tylko interfejsem. Z poziomu zegarów dało się chyba w E32 z tego co pamiętam. Jeśli się mylę to proszę mnie poprawić-:)
A czy da się zmienić język sterowania głosem z kierownicy? W I-Drivie mam angielski a lektor mówi po niemiecku, a chciałbym aby przemawiał po angielsku :D
EDIT:
Przepraszam, nie zauważyłem że to dział e38.. Można usunąć ten post.
Ostatnio edytowane przez Bartek760i ; 25-06-2011 o 21:05 Powód: pomyłka
No to kiszka jak tak. Tylko dlaczego w necie są instrukcje, które mówią jak zmienić język, ale nie działają? Tyczą one się wersji przed liftem?
Czy jest ktoś z okolic Iławy, kto ma interfejs i mógłby mi przestawić na angielski? Strasznie drażni mnie ten niemiecki...
W takim razie, czy jest ktoś z okolic Iławy, kto ma interfejs i mógłby mi zmienić na angielski?
Nie mam nawigacji. Mam tylko MID-a i tam nie ma możliwości zmiany języka. Trzeba to zrobić przez interfejs, tylko jak?
Koledzy mam już interfejs. Podpowie ktoś w jaki sposób zmienić język?
Z tego co pamietam jezyk przestawia sie przez monitor nawigacji w ustawieniach.
Pozdrawiam, Sebek
Masz pytanie lub problem odnośnie funkcjonowania forum, współpracy ...
Proszę o kontakt ze mną .!