Poka¿ wyniki od 1 do 4 z 4

W±tek: Wielka pro¶ba do osób z krk albo okolic posiadaj±cych 750i do 98'r

Pocz±tkuj±cy U¿ytkownik
    Do³±czy³
    Feb 2011
    BMW
    750i e-38
    Sk±d
    okolice Krakowa

Wielka pro¶ba do osób z krk albo okolic posiadaj±cych 750i do 98'r

Witam;) Nazywam siê Marek i mam bardzo wielki problem ze swoim samochodem...
    Mianowice 3miesi±ce temu silnik zacz±³ nie równo pracowaæ wiec od tego czasu stoi u mechanika;/;/ Po wymianie ¶wiec i uk³adu zap³onowego silnik dalej chodzi tak samo. Najwiêkszy problem jest w tym, ¿e jest komunikacja z moc±, skrzyni±, klimatyzacj± itp. natomiast nie ma komunikacji z komputerami silnika;/;/ I TUTAJ POJAWIA SIÊ MOJA WIELKA PRO¦BA DO KLUBOWICZÓW, KTÓRZY MAJ¡ 750i M73 DO 98'. POMOC POLEGA£A BY NA TYM ABY u Pana Jarka na Siarczanej, NAJPIERW PRZE£O¯YÆ MOJE KOMPUTERY DO CZYJEGO¦ SAMOCHODU I SPRAWDZIÆ CZY W OGÓLE SIÊ TESTUJ¡. JE¯ELI TAK TO POTEM PRZE£O¯YÆ CZYJE¦ KOMPUTERY DO MOJEGO AUTA I ZROBIÆ TA SAMA OPERACJE. US£UGA OCZYWI¦CIE P£ATNA Z MOJEJ STRONY + KOSZTY DOJAZDU. Naprawde mi na tym zale¿y, poniewa¿ chcia³ bym powoli doprowadzaæ swój samochód do stany idealnego a nie mam okazji bo auto stoi d³u¿ej ni¿ je posiadam:(:( Je¿eli kto¶ bedzi taki mi³y i chetny do wspó³pracy to bede bardzo wdziêczny oraz wynagrodzenie te¿ bedzie chojne... Chêtnych na taka operacje prosze o kontakt na numer 784057151....

Pozdrawiam Marek

wstrz±¶niêty nie zmieszany Awatar WojtekD
    Do³±czy³
    May 2007
    BMW
    e38 728 iA
    Sk±d
    Warszawa
    Blog
    11
    Ja bym raczej szuka³ kogo¶ z lepszym kompem ni¿ ten, który posiada Pan Jarek.
    Gra muzyka

Pocz±tkuj±cy U¿ytkownik
    Do³±czy³
    Feb 2011
    BMW
    750i e-38
    Sk±d
    okolice Krakowa
    Cytat Zamieszczone przez WojtekD Zobacz posta
    Ja bym raczej szuka³ kogo¶ z lepszym kompem ni¿ ten, który posiada Pan Jarek.
    A kogo by¶cie polecili? Bo podobno by³ testowany jeszcze na szczeciñskiej i w modlniczce...

Lub je¿eli kto¶ ma taki sprzêt z forum albo mo¿e poleciæ kogo¶ lepszego to prosze o pw albo na ten numer:)
    Ostatnio edytowane przez GasekM ; 20-06-2011 o 18:22

Na szczecinskiej zdzierca , nawet nie jedz, Jarek .. hmmm jako¶ brakuje mi zaufania do go¶cia. Na Soltysowaskiej jest firma Mechtron której wlascicielem jest Robert. Ja tam serwisuje swojego klekota i jak na raze jestem zadowolony. Polecam
    A o kompy pytaj Wiktora

“Nadsterowno¶æ wzbudza strach w pasa¿erach. Podsterowno¶æ - w kierowcy”

Tagi dla tego w±tku

Uprawnienia umieszczania postów

• Nie mo¿esz zak³adaæ nowych tematów
  • Nie mo¿esz pisaæ wiadomo¶ci
  • Nie mo¿esz dodawaæ za³±czników
  • Nie mo¿esz edytowaæ swoich postów
  •