Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 13 z 13

Wątek: Pytanie o podsufitkę w e32.

Vip Vip Awatar jarek88
    BMW
    E32 730i R6 90' , E32 740iA 93'
    Blog
    20
    Cytat Zamieszczone przez mikwawa Zobacz posta
    Witam. również zastanawiam się nad zmianą podsufitki ponieważ w jednym miejscu odkleiła się a podobno już nie idzie tego zrobić. Moja 7ka miała być 100% orginał ale nie wyszło więc zastanawiam się nad czarną podsufitką ale mam mały dylemat czy będzie pasować czarna skóra czarna deska i czarny lakier czy nie będzie za ciemno? Widziałem u znajomego który ma czarne skóry i założył w swojej E39 podsufitkę od M pakietu coś pięknego.

To powiem tak: ciemny lakier ciemne skóry, w planach ciemne szyby jeszcze i już nie długo czarny sufit , to moja e32 :D myślę że będzie ciemno ale o to mi chodzi przecież

Doświadczony Użytkownik Awatar rodzinabmw
    BMW
    było 730i V8 manual SATIN CHROME co mnie pokusiło by je sprzedać???
    Cytat Zamieszczone przez jarek88 Zobacz posta
    To powiem tak: ciemny lakier ciemne skóry, w planach ciemne szyby jeszcze i już nie długo czarny sufit , to moja e32 :D myślę że będzie ciemno ale o to mi chodzi przecież
    Jarek to jest nas już dwóch :p

Początkujący Użytkownik
    BMW
    E32 730i '92
    Będę zastanawiał się nad oddaniem szyb do dymienia. a co do podsufitki to poczekam chwilę bo znaleść dobrego tapicera to sztuka. a w ciemno nie oddam mojej niuni. Mam nadzieje że będę mógł ją wam pokazać na żywo a jak coś po wollnym porobię zdjęcia i piszę co i jak było robione ;) a co w planach ;))

Uprawnienia umieszczania postów