aaah.. bo to robiłem w godzinach pracy i bardzo się spieszyłem.
aaah.. bo to robiłem w godzinach pracy i bardzo się spieszyłem.
Nein! Mein Schnitzel!
chinole potrafia 10 min i wymieniona nagrzewnica. a u nas w serwisie....tydzien....:> :D
Polskie serwisy to mają czas. Widocznie bardzo szanują swoją pracę. Pamiętam jak kiedyś podjechałem służbową skodą na wymianę oleju...
Mija półtorej godziny, siedzę, oglądam TV.. nuda. Myślami zastanawiam się, czy już może skręcają do kupy grata... a tu znieniacka przychodzi koleś i mówi mi, że nie mogą otworzyć maski, bo urwana jest linka czy jakiś zaczep.. No i tutaj moja decyzja czy próbować się jakoś włamać do silnika...
Głupie pytanie.. A kto miałby inny zrobić to fachowo jak nie ASO i wymienić uszdzone przy tym na oryginalne nowe części. A o wymianie oleju nie wspomnę. Tak więc głupia wymiana oleju trwała dobre 4 godziny. No to wymiana nagrzewcnicy siłą rzeczy musi twać tydzień :-/
Nein! Mein Schnitzel!
ja to może inny jestem... ale czy on wyciągał kabinowy filtr RAZY DWA ?!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
bo kuźwa że po prawej przy schowku jest to wiedziałem.... ale że po drugiej stronie to już niet.... ehhhhhhhhhh i znowu będę grzebał ;p
no tak... jednak są dwa:
http://realoem.com/bmw/showparts.do?...13&hg=64&fg=35
Ostatnio edytowane przez darkman ; 02-10-2011 o 10:38