Szukam dobrego zakładu który przeprowadziłby regenerację turbosprężarki od 740d.
Mam info od Roberto że godny polecenia zakład jest gdzieś koło Gliwic a drugi koło Gdyni.
Jeżeli ktoś wie o które zakłady chodzi - proszę o namiary.
hej!
Szukam dobrego zakładu który przeprowadziłby regenerację turbosprężarki od 740d.
Mam info od Roberto że godny polecenia zakład jest gdzieś koło Gliwic a drugi koło Gdyni.
Jeżeli ktoś wie o które zakłady chodzi - proszę o namiary.
hej!
Ostatnio edytowane przez Sebek ; 17-06-2011 o 08:46
Wieslaw -
naucz sie prosze dokladnie tytulowac tematy np.
Regeneracja sprezarki w e38 740d, kogo polecacie, na co uwazac ?
Do tego prosze o zaznaczanie prefixu tematu - dostepne sa przy okienku pisania tytulu, w tym przypadku silnik.
Moderatorzy i admini beda mieli mniej pracy a pozostali uzytkownicy na forum oraz na google znajda lattwiej ten watek.
Za jakis czas poprawie to za Ciebie a ostrzezenie naloze osobiscie w trakcie nastepnego spotkania ;D
Pozdrawiam, Sebek
Masz pytanie lub problem odnośnie funkcjonowania forum, współpracy ...
Proszę o kontakt ze mną .!
wiele jest punktów które regenerują sprężarki jednak do silnika m67 biturbo sprężarka potrzebuje naprawdę fachowca... naprawdę nikt nie zna takiego zakładu?
A ja Ci proponuje, Wiesiek, poszukać punktu który za niewiele większe pieniądze wymieni Ci na nową i będziesz miał problem z głowy na kolejne 200 000 km :)... Bo po regeneracji za jakieś 70 tyś km znów zacznie olejem rzucać a nastawnik Ci niestety mało który punkt już zregeneruje...
Dzisiaj byłem w pana klimy i mam diagnozę, że moja sprężarka umiera... Polecił mi gości w Kożuchowie (lubuskie), którzy regenerują i mają sporo na magazynie.
Nie znam ich i jeszcze tam nie byłem.
poszukaj info pod www.auto-klimat.info
I koniecznie zdaj relację, jak poszło, gdybyś tam regenerował (np. w "warsztatach polecanych/niepolecanych").
@ do pozostałych Kolegów: czy moglibyście zamieścić ceny/koszty całej operacji?
Ostatnio edytowane przez brunoz ; 22-06-2011 o 14:57
dzięki brunoz ale ten link nie zaskakuje...
czy o tym zakładzie mówisz:
http://www.turbo-sprezarki.info/kontakt.html
dzwoniłem. Gość mówi że koszt to na maxa 900 zł
Ostatnio edytowane przez Wiesław ; 22-06-2011 o 14:31
Sorki, zamiast -info powinno być .info
Juz poprawiłem :-)
a ten do którego dzwoniłeś, to ktoś inny :-)
EDIT:
Awwww..... nie wiem, czy moje info w ogóle Ci się przyda - bo podałem namiary na gości od sprężarek do KLIMY :-)
(wina niedokładnego zatyuowania tematu, nieuważne moje czytanie... Właśnie szukałem tematów o regeneracji sprężarki klimy)
Ostatnio edytowane przez brunoz ; 22-06-2011 o 15:05
Sorkiewicz :)