Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Poka¿ wyniki od 1 do 10 z 16

W±tek: Brama weselna:)

Zaawansowany U¿ytkownik Awatar kataniarz
    Do³±czy³
    Mar 2009
    BMW
    e38 735iA
    Sk±d
    Jarocin

Brama weselna:)

Witam,25.06.Br Bêdzie moim ostatnim dniem wolno¶ci poniewa¿ biorê ¶lub! A tu moje pytanie czy byli by jacys chêtni forumowicze do zrobienia mi bramy weselnej naszymi ukochanymi 7-siudemami???Okolica ¦rody Wielkopolskiej!!!Proszê o odpowiedzi czy mogê liczyæ na taki rarytasik ;p;p;p
    Ostatnio edytowane przez Bezi ; 13-04-2011 o 21:29

Vip Vip Awatar hugoslawek
    Do³±czy³
    Oct 2009
    BMW
    e38, 728i, manual, shadow line, 97' XI
    Sk±d
    ³uków, radzyñ podl., warszawa
    uuu panie dalej siê nie da³o...:D

tak do 200km to mo¿e bym z rado¶cia zrobi³ bramê, ale .... za daleko mieszkasz mi³y...:)

Do³±czy³
    Mar 2009
    BMW
    e38 735iA
    Sk±d
    Jarocin
    hehe oki :)panowie przy okazji spocik zrobicie sobie jakis bo w wlkp ju¿ z rok nie by³o nic oficjalnie:D:D:D

Do¶wiadczony U¿ytkownik Awatar dorka
    Do³±czy³
    Jun 2010
    BMW
    E32 750i
    Sk±d
    KATOWICE
    Oj Panowie nikt siê nie znajdzie ?? Kumple powinni odprowadziæ kolegê w tê ostatni± chwilê wolno¶ci ;D ;D ;D Zapewniam ,¿e jest to mi³e uczucie zrobic frajdê koledze i wesprzeæ swoj± obecno¶ci± w dniu tak waznym ;) My¶lê ,¿e nie tylko brama weselna ale zda³a by siê eskorta ,¿eby ch³opak siê jeszcze nie rozmy¶li³ ;D ;D :D :D
    Nanosekunda: czas jaki up³ywa miêdzy zmian± ¶wiat³a na zielone, a w¶ciek³ym zatr±bieniem na ciebie przez kierowcê z ty³u.

Zaawansowany U¿ytkownik Awatar Ventola
    Do³±czy³
    Jun 2010
    BMW
    e38 740iA (m62b44)
    Sk±d
    W-wa
    Cytat Zamieszczone przez dorka Zobacz posta
    Oj Panowie nikt siê nie znajdzie ?? Kumple powinni odprowadziæ kolegê w tê ostatni± chwilê wolno¶ci ;D ;D ;D Zapewniam ,¿e jest to mi³e uczucie zrobic frajdê koledze i wesprzeæ swoj± obecno¶ci± w dniu tak waznym ;) My¶lê ,¿e nie tylko brama weselna ale zda³a by siê eskorta ,¿eby ch³opak siê jeszcze nie rozmy¶li³ ;D ;D :D :D
    Eeee, a czemu. Je¶li kolega pomy¶li i zawrze w tym zwi±zku taki ma³y szczegó³ jak intercyza. Nie bêdzie problemu ;)
    p.s.
    To w ogóle w ¿aden sposób nie koliduje (nie powinno) z zaufaniem pomiêdzy zainteresowanymi.
    Prowadzê swoje ¿ycie, a nie BMW ...

Vip Vip Awatar hugoslawek
    Do³±czy³
    Oct 2009
    BMW
    e38, 728i, manual, shadow line, 97' XI
    Sk±d
    ³uków, radzyñ podl., warszawa
    no chyba ¿e od zlotu obstaniemy w ¶lesinie 2 tygodnie.... :D:D:D:D:D:D

co wy na to?

ze ¶lesina to rzut beretem....

Do¶wiadczony U¿ytkownik Awatar dorka
    Do³±czy³
    Jun 2010
    BMW
    E32 750i
    Sk±d
    KATOWICE
    Cytat Zamieszczone przez Ventola Zobacz posta
    Eeee, a czemu. Je¶li kolega pomy¶li i zawrze w tym zwi±zku taki ma³y szczegó³ jak intercyza. Nie bêdzie problemu ;)
    p.s.
    To w ogóle w ¿aden sposób nie koliduje (nie powinno) z zaufaniem pomiêdzy zainteresowanymi.
    Ventola ma³a pro¶ba czytaj ze zrozumieniem :D Bo to co¶ napisa³ do mojego postu nie ma siê ni jak. Widaæ ,ze nigdy nie bra³e¶ udzia³u w eskorcie oraz blokowaniu bramy weselnej :D Kataniarz mam nadziejê ,ze znajd± sie osoby które skromnie zablokuj± bramê no i malutka eskorta :D :D :D
    Nanosekunda: czas jaki up³ywa miêdzy zmian± ¶wiat³a na zielone, a w¶ciek³ym zatr±bieniem na ciebie przez kierowcê z ty³u.

Do³±czy³
    Mar 2009
    BMW
    e38 735iA
    Sk±d
    Jarocin
    A no Dorka dzieki za wsparcie;p;pEskorta to ju¿ wogóle masakra by by³a:):)

Do¶wiadczony U¿ytkownik Awatar rodzinabmw
    Do³±czy³
    Oct 2007
    BMW
    by³o 730i V8 manual SATIN CHROME co mnie pokusi³o by je sprzedaæ???
    Sk±d
    okolice Sulechowa
    trzymamy kciuki bys mial tyle 7 ile tylko zapragniesz, jesli finanse dopisza to postaram sie byc.

Zaawansowany U¿ytkownik Awatar Ventola
    Do³±czy³
    Jun 2010
    BMW
    e38 740iA (m62b44)
    Sk±d
    W-wa
    Cytat Zamieszczone przez dorka Zobacz posta
    Ventola ma³a pro¶ba czytaj ze zrozumieniem :D Bo to co¶ napisa³ do mojego postu nie ma siê ni jak. Widaæ ,ze nigdy nie bra³e¶ udzia³u w eskorcie oraz blokowaniu bramy weselnej :D Kataniarz mam nadziejê ,ze znajd± sie osoby które skromnie zablokuj± bramê no i malutka eskorta :D :D :D
    Skoro wcze¶niej napisa³e¶ o ostatniej chwili wolno¶ci, tylko nawi±za³em do Twojego postu, a Ty ripostujesz stwierdzeniem, ¿e nigdy nie uczestniczy³em w wydarzeniu jak brama weselna... WTF...
    Prowadzê swoje ¿ycie, a nie BMW ...

Uprawnienia umieszczania postów

• Nie mo¿esz zak³adaæ nowych tematów
  • Nie mo¿esz pisaæ wiadomo¶ci
  • Nie mo¿esz dodawaæ za³±czników
  • Nie mo¿esz edytowaæ swoich postów
  •