A ja mam silnik po remoncie, przepływke wyregulowałem sam, gaz mam zwykły i u gazownika regulowałem i wierzcie czy nie... ostatnio zalałem za 40zł i zrobiłem tym równe 130km na gazie... gaz za 2.40 czyli spalanie wychodzi w granicach 12-13 litrów LPG- jest to trasa+miasto (miasto Łódź). Wydaje mi się, ze to bardzo dobry wynik:) Budę też mam niczego sobie, żadnej rdzy nie ma co jest najwazniejsze. Kilka małych odprysków lakieru od kamieni, ale to zrobię niewielkim kosztem u lakiernika.
Jeżeli 4000tys za e32 to darmocha to ja CHCIAŁEM oddac swoją za darmo:) Wisi jeszcze nie allegro, ale ostatecznie nie sprzedaje, ponieważ od kilku miesięcy nie zawiodła mnie jeszcze ani razu:)
Ty masz 3.0 188koni w manualu? To srednie 12-13 jest mozliwe w malym miescie, ale i tak byralbym 4.0 :D
Podłoga , Drzwi zwłaszcza ranty na dole , reperaturki , silnik czy nie jest mokry na dole zwłaszcza v12 :) i oczywiście skrzynia czy nie szarpie (automat)
i Fakt e32 to już autko dla pasjonata . Na swoim przykładzie dziś zostawię u mechanika 1200zł a to kropla w morzu :) świece ,kable,rozrusznik ,uszczelki :)
No właśnie 7er to dobre auto ale jest już zmęczone jeśli ktoś naprawde mało dokłada to albo kłamie albo ma szczęście :P oby to 2 czego wszystkim życze ale z 1 mi się nie udało niedokładać :D
Zmęczone zmęczone...ja dopiero po wlozeniu ok 3000tys (po kupnie za 5500) odczuwam radość z jazdy. Co prawda swoje musiałem włożyć i nadal trochę brakuje, ale od ok. 3msc nie zauważam żadnych usterek, żadnych ubytków płynów, olejów itp. więc chyba ok:) każdemu tego życzę
Jedyny problem co problemem nie jest to zaniedbanie luzu zaworowego co moze prowadzic do urwania dźwigienki o innych nie wiem i nie mialem doczynienia.
i nie sadze ze sa jakies problemy... Ewentualnie zużycie wałka i krzywek co też problemem nie jest tylko zmęczeniem materiału.