Talibek, nie wiem co to za rozdziałka zdjęć, ale zauważyłem, że jak odpalam tą stronę to w mojej okolicy pada internet, bo cały jest spożytkowany na pociągnięcie Twoich zdjęć na mojego kompa :hah:
Talibek, nie wiem co to za rozdziałka zdjęć, ale zauważyłem, że jak odpalam tą stronę to w mojej okolicy pada internet, bo cały jest spożytkowany na pociągnięcie Twoich zdjęć na mojego kompa :hah:
Jak ja żałuję że nie mogłem przyjechać :(
Fotki naprawdę super :)
ps.talibek,mógłbyś poprawić linki bo nie wszystkie fotki mi się otwierają,dziękuję :)
Mi też światło w domu przygasa przy otwieraniu się tych fotek :)
Moje EX - E38 730i '95, E38 735iA '98
Providera trzeba zmienić a nie Tucziego palicie :D
Pić trzeba ! Jeść można !
Historyczny moment meczu.
Wpuszczone koszule wywalczają rzut rożny. Do piłki podchodzi Bezi i wspaniale dośrodkowuje. Evan absorbuje obrońców.
Adasio przepuszcza piłkę, Giggs zaspał, a Zoofy precyzyjnie strzela głową.
Bramkarz mimo ofiarnej interwencji jest bezradny i tak oto było 1:0 dla drużyny wpuszczonych koszul.
Taka była historia pierwszej bramki meczu ;D
Ostatnio edytowane przez WojtekD ; 17-06-2011 o 16:59
Gra muzyka
Z jakiej przeglądarki korzystacie ?? U mnie na chromie foty otwierają się normalnie a neta mam niezbyt szybkiego :)
To nie ma nic do rzeczy :) Dla przykładu - Twoje fotki mają około 3 700 KB sztuka i rozmiar jakieś 3500x2300 px i są przeformatowywane do rozmiaru mniej więcej 800x500
Moje fotki "ważą" około 200KB i są już przeze mnie zmniejszone do rozmiaru 800x533 px. Stąd taka wielka różnica w czasie ładowania się np Twojej i Mojej fotki :)
Gra muzyka
świetna fotorelacja z pierwszej bramki... aż se piwo otworzę!
i wielkie dzięki za "Wiesław everywhere" - mam na tapecie!
Ostatnio edytowane przez Wiesław ; 17-06-2011 o 16:54
Mam też historię drugiej bramki dla drużyny wpuszczonych koszul :) Chcecie ??
Gra muzyka