Mirku a ten chłopak koło Ciebie....to ....czemu się nie rozebrał?
Mirku a ten chłopak koło Ciebie....to ....czemu się nie rozebrał?
Wiesław myslę, że Dorka się juz pakuję i jedzie do Ciebie na rozmowę :D
Moje EX - E38 730i '95, E38 735iA '98
Ściema,
Kto będzie tak dobry i podeśle mi na email jakieś logo/grafikę 7er którego mógłbym oficjalnie użyć do zdjęć na stronie
Najlepiej B&W
Dzięki
No ładnie teraz Wiesław bedzie dywanik :D. Kilometry to teraz pikuś po treningu do Ślesina :D strachaj się Wiesław. Nawet nie moza zjeść cukierasów w tajemnicy zawsze wszystko wyjdzie na jaw :D Dobrze że nikt nie zauwazył frytek z budki :D.
I równiez Ja dziękuje za wspólnie spędzony czas .:D :D
szajba Jola Arla Kristo Hugosławek Jarek Dzuda Daeler z Moniką orzesz reszty nie pamietam . A tych c znammiło było widzieć znowu .ROBERTO ja się nie dałam nabrać na Tuczciego :D :D
Ostatnio edytowane przez dorka ; 15-06-2011 o 19:39
Nanosekunda: czas jaki upływa między zmianą światła na zielone, a wściekłym zatrąbieniem na ciebie przez kierowcę z tyłu.
ja nie wiem w piątek pytałem się czy będzie dorka bo się zastanawiałem co to za osoba... i cholera do dzisiaj nie wiem :(
Wojtku,Kolego mój sympatyczny :707: jeśli będzie taka potrzeba to ja wszytko zorganizuję w ciągu 3 dni (zaufaj :) ) tylko żeby chętni byli ... U mnie w Sando, nie ma dla mnie rzeczy nie do zrealizowania![]()
ADASIO,fotki fajne ale szczerze mówiąc laskę miałeś dość kontrowersyjną :p ( i nie tylko ja tak uważam)
Dzuda - ale to prawda, Blondi jest kontrowersyjna a ja lubie takie kobiety, nie każdy musi jednak lubieć to samo :)
Greg - no mi w głowie zawsze tylko jedno - samochody :D
https://7er.pl/signaturepics/sigpic836_6.gif SIEDEM GRZECHÓW GŁÓWNYCH !!!