A co powiecie o instalacji KME AKME gold? oczywiscie do silnika v8.
A co powiecie o instalacji KME AKME gold? oczywiscie do silnika v8.
ja mam BRC Sequent 56 i jest rewelacja! zapłaciłem za nią 5tys.
a stag to niby jakiej produkcji jest?? rozumiem ze kazdy z posiadaczy e38 lubi je itd itp ale bez przesady zeby ladowac nawet 6.5tys zl w instalacje lpg tylko dlatego ze to stara 7er jesli auto chodzi normalnie i bezawaryjnie na tanszych instalacjach conajmniej o polowe od prinsa. wiadomo prins gorna polka itd ale po co przeplacac?? osobiscie gdybym kupil ostatni wypust e38 w stanie kolekcjonerskim z malym przebiegiem i w ogole super hit to ponownie zalozylbym tansza instalacje ktore juz przetestowalem na wielu e38 - takie moje zdanie.Zamieszczone przez Sebek
dokladnie! po raz kolejny i ja to powtazam! tylko STAG-300
pali tyle samo, jezdzi tak samo, ZERO peoblemow, za 3000zł
chyba ze ktos ma za duzo o 8000, czy nawt 6500, to ja chetnie przygarne te roznice ;D pozrdawiam!
W tym wątku nie poleca się instalacji LANDI RENZO.
Pewnie ze słusznych powodów.
Nie wiedząc o tym założyłem przeszło 2 lata temu taką instalację
i póki co nie mam z nią problemów.
Być może lepiej się spisuje w rzędowych szóstkach. :)
E23 728 - E38 728 - E60 520d - E65 750i
przylaacze sie do dyskusji - do 730 STAG 300? polecicie?
Polecam----->>>>> http://forum.7er.pl/przedstaw-sie-i-...demke-vf14.htmZamieszczone przez snieciorz
Koniecznie
Czyste sumienie wynika najczęściej ze złej pamięci
...u mnie jest "Landi Renzo Omegas" i lata juz chyba 4 lata i nic....Faktem jest tez to ze to 3.5 rzędowe...Ale przeglady co 12000 tys km chyba i nic sie niedzieje....
pozdr...
a jaka macie srednice przewodow do gazu?
6 czy 8??
8mm jest bardziej wydajne - nawet moje 2.8 ma taką średnicę , pamiętaj ,że jak wstawisz 6mm to przy wiekszym zapotrzebowaniu - mogą poprostu nie wystarczyć dlatego troszke większe proponuję wstawić i nie zastanawiać się nad tym później :)