Strona 2 z 5 PierwszyPierwszy 1234 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 42

Wątek: Kolejne 740i E32

Doświadczony Użytkownik Awatar rodzinabmw
    BMW
    było 730i V8 manual SATIN CHROME co mnie pokusiło by je sprzedać???
    Pamiętaj, że czego fabryka nie dała sam możesz dołożyć! Nie jeden na forum przekroczył ori wyposażenie swojej 7er.
    Uwierz mi to sama przyjemność

Zaawansowany Użytkownik Awatar jonash
    BMW
    Było E38 740iA '01 | 318 TDS Touring '97
    No tak doposażyć zawsze można:)

Doświadczony Użytkownik
    BMW
    740iA e-32
    Blog
    1
    dokładnie lepiej kupić zadbanego golasa niż wypsaionego trupa bo wypas mozna dołozyć a po drugie nawet biedne e-32 podstawy ma tego co ma być a jak kupi z rdza czy innym drutem to mozna potem ocipiec żeby odratowac auto a kosztuje to tez jak cholera

Początkujący Użytkownik Awatar Jareknes
    BMW
    E32 iA M60b30
    Samochodzik jest mega zadbany , Darek nie oszczedza , inwestuje tylko w ori czesci, jest jego pierwszym wlascicielem w Polsce, Chlopak pracuje na stacji diagnostycznej i tylko cos zapisnie auto juz na podnosniku :) naprawde fura jest zadbana , auto w ciaglym uzytkowanaiu, Dzis sie z nim widzialem ale nie pytalem czy sprzedal wiem , ze pierwsza cena to bylo cos okolo 14 tys, Jak by ktos byl zainteresowany to moge podac aktualny numer na PW
    Ostatnio edytowane przez Jareknes ; 22-06-2011 o 11:10
    Noblesse oblige

BMW
    A poproszę ten numer:) A nie wiesz Jareknes jak to autko wygląda jeśli chodzi o silnik/skrzynię?

studiomaxmedia.com Vip Awatar extino
    BMW
    BMW E32 740i V8 M62 1992 SHADOWLINE/E38 750i V12 M73 1999 / E65 745i V8 2002
    Jak auto jest w ciągłym użytkowaniu jak stoi na parkingu dealera Skody z karteczką na sprzedaz i cena pod lusterkiem zarówno w godzinach dziennych jak i wieczornych i w nocy

Cytat Zamieszczone przez Jareknes Zobacz posta
    Samochodzik jest mega zadbany , Darek nie oszczedza , inwestuje tylko w ori czesci, jest jego pierwszym wlascicielem w Polsce, Chlopak pracuje na stacji diagnostycznej i tylko cos zapisnie auto juz na podnosniku :) naprawde fura jest zadbana , auto w ciaglym uzytkowanaiu, Dzis sie z nim widzialem ale nie pytalem czy sprzedal wiem , ze pierwsza cena to bylo cos okolo 14 tys, Jak by ktos byl zainteresowany to moge podac aktualny numer na PW

Jutro będę w Zgorzelcu więc mogę porobić fotki auta , silnika itp.

BMW
    Dzięki extino! fotki bardzo mile widziane:)

Zaawansowany Użytkownik
    BMW
    E32 730i m30b30, e32 740iA 1993r
    Trochę się interesuje tym autem i rozmawiałem telefonicznie dzisiaj z właściecielem. Ogólnie auto podobno dosyć zadbane, całe wyposażenie działające i sprawne, silnik i skrzynia ponoć w bdb stanie. Auto ma pare rysek wgniotke na prawych drzwiach chyba i rozwaloną prawą wkładkę zamka. Ktoś próbował się włamać. Z tego co mówił właściciel. Kupił siódemke od pierwszego właściciela w niemczech w 2008 r chyba. Przejechał nia ok 6-7tyś km. Auto użytkował rekreacyjnie i jak to określił wyprowadzał tylko czasami na spacer. Wcześniej było garażowane, teraz od jakiegoś czasu stoi w komisie pod chmurką. Jutro jeżeli zdaży prześle kilka dodatkowych fotek. Poczekamy jeszcze co powie kolega EXTINO.

BMW
    I co planujesz wyjazd po te autko? Ja też czekam na zdjęcia aktualne. Jest jeszcze w koszalinie 740 do sprzedania w longu z lpg za 10 500. Podobne wyposażenie jak to z aukcji. Kolor fioletowy metalic. W środku jest przyzwoicie. Ale już pare razy było malowane i jakos odpuściłem.

Zaawansowany Użytkownik
    BMW
    E32 730i m30b30, e32 740iA 1993r
    Tak sie zastanawiam. Bo w jedną strone mam ok 700km:) Zobacze co kolega napisze po oględzinach i dam jeszcze znać bo po 20:00 mam dzwonić znowu, podac maila żeby więcej zdjęć przesłał gość i popytam jeszcze pare rzeczy.

Uprawnienia umieszczania postów