Strona 2 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 40

Wątek: [19] Jakie cisnienie w oponach - 19 cali ?

Super Moderator Awatar Anatol
    BMW
    e38 735 iA
    Może tuleje pływające z tyłu ... mnie też zaczeło tak "podcinać" z tyłu... i zamówiłem już cześć gratów do tyłu i do końca tygodnia cały tył ......

. ADMINISTRATOR Awatar Sebek
    BMW
    E23/E38/E65
    Blog
    1
    Przez zime byly na felgach - napompowane ....
    Pozdrawiam, Sebek

Masz pytanie lub problem odnośnie funkcjonowania forum, współpracy ...
    Proszę o kontakt ze mną .!

BMW
    E23/E38/E65
    Blog
    1
    Cytat Zamieszczone przez Anatol
    Może tuleje pływające z tyłu ... mnie też zaczeło tak "podcinać" z tyłu... i zamówiłem już cześć gratów do tyłu i do końca tygodnia cały tył ......
    Tuleje te tylne jak i cale zawieszenie przod i tyl robilem rok temu ... Moze naprawde sie to ulozy - zobaczymy.
    Pozdrawiam, Sebek

BMW
    e38 735 iA
    Ja przód też robiłem rok temu..... tylko ,że ja po polskich drogach latam i mam już wachacze z przodu i tył do wymiany ... :(

7ka
    Gość
    tuleje i ja mam do wymiany...beznadziejne uczucie ..jakby bylo slisko i nagle zlapal suchej..

to wszystko urok duzych felg... moj ojciec sie smieje z tego i mowi ze molodosc ma swoje prawa,a pozniej i tak zalozysz 16" lub 17" zeby miekko bylo... :o

BMW
    e38 735 iA
    Chyba do mercedesa ;D

Super Moderator Awatar EVAN
    BMW
    E38 '99 740iA, X3 M40i '20, I3s '20
    Sebek najpierw zbierzność. Potem dalej szukać ale ja stawiam właśnie na zbierzność. Ja też jakoś nie moge się przyzwyczaić do 19" - jeszcze teraz jak obnizyłem przód :D . A co do zawiechy to wymieniłem własnie 7 wahaczy ;D
    Moje EX - E38 730i '95, E38 735iA '98

Vip Vip
    BMW
    750iL840Ci730LiK53
    Cytat Zamieszczone przez Sebek
    Jezdze juz pare dni na 19tkach - opony i felgi 3 sezon - kupione nowe i jakos nie moge sie przyzwyczaic - rzuca mi jakos autem - takie jakies niekontrolowane ruchy autem.

Sam nie wiem co sie dzieje - czy mi spece na odwrot stronami opony zalozyli na felgi (bo sciagalem i znow zakladalem i nie zaznaczylem stron) - czy to moze zbieznosc .....

Przy duzych predkosciach miodzio - zero drgan - jedzie prosto - ale po miescie jakos kulawo.

Chyba na prawde pojade na zbierznosc - co o tym myslicie ?
    powiem ci tak, nerwowosc auta w tej chwili jest spowodowane niską temperaturą no i oponą letnią, ile teraz mamy 5-8 stopni na + i oponka jest dosc twarda i dlatego tak ci sie dziwnie prowadzi, jestem pewien ze jak bedzie troszke cieplej z 20stopni to zapomnisz o tym co pisales powyzej

BMW
    E23/E38/E65
    Blog
    1
    Cytat Zamieszczone przez krzywy191
    Cytat Zamieszczone przez Sebek
    Jezdze juz pare dni na 19tkach - opony i felgi 3 sezon - kupione nowe i jakos nie moge sie przyzwyczaic - rzuca mi jakos autem - takie jakies niekontrolowane ruchy autem.

Sam nie wiem co sie dzieje - czy mi spece na odwrot stronami opony zalozyli na felgi (bo sciagalem i znow zakladalem i nie zaznaczylem stron) - czy to moze zbieznosc .....

Przy duzych predkosciach miodzio - zero drgan - jedzie prosto - ale po miescie jakos kulawo.

Chyba na prawde pojade na zbierznosc - co o tym myslicie ?
    powiem ci tak, nerwowosc auta w tej chwili jest spowodowane niską temperaturą no i oponą letnią, ile teraz mamy 5-8 stopni na + i oponka jest dosc twarda i dlatego tak ci sie dziwnie prowadzi, jestem pewien ze jak bedzie troszke cieplej z 20stopni to zapomnisz o tym co pisales powyzej
    Dzisiaj nad tym samym myslalem - bo pamietam co bylo rok temu - z dnia na dzien znow bylo cacy - a na poczatku tez jakos smiesznie.
    Pozdrawiam, Sebek

BMW
    E23/E38/E65
    Blog
    1
    No i znow jestem zdziwiony - nagle auto jezdzi tak jak trzeba - tak samo od siebie, nic nie rzuca - ani nie sciaga - podejrzewam ze opony musza sie po prostu na samochodzie ulozyc.

Micha od razu sie cieszy :)
    Pozdrawiam, Sebek

Uprawnienia umieszczania postów