Może tuleje pływające z tyłu ... mnie też zaczeło tak "podcinać" z tyłu... i zamówiłem już cześć gratów do tyłu i do końca tygodnia cały tył ......
Przez zime byly na felgach - napompowane ....
Pozdrawiam, Sebek
Masz pytanie lub problem odnośnie funkcjonowania forum, współpracy ...
Proszę o kontakt ze mną .!
Tuleje te tylne jak i cale zawieszenie przod i tyl robilem rok temu ... Moze naprawde sie to ulozy - zobaczymy.Zamieszczone przez Anatol
Pozdrawiam, Sebek
tuleje i ja mam do wymiany...beznadziejne uczucie ..jakby bylo slisko i nagle zlapal suchej..
to wszystko urok duzych felg... moj ojciec sie smieje z tego i mowi ze molodosc ma swoje prawa,a pozniej i tak zalozysz 16" lub 17" zeby miekko bylo... :o
Sebek najpierw zbierzność. Potem dalej szukać ale ja stawiam właśnie na zbierzność. Ja też jakoś nie moge się przyzwyczaić do 19" - jeszcze teraz jak obnizyłem przód :D . A co do zawiechy to wymieniłem własnie 7 wahaczy ;D
Moje EX - E38 730i '95, E38 735iA '98
powiem ci tak, nerwowosc auta w tej chwili jest spowodowane niską temperaturą no i oponą letnią, ile teraz mamy 5-8 stopni na + i oponka jest dosc twarda i dlatego tak ci sie dziwnie prowadzi, jestem pewien ze jak bedzie troszke cieplej z 20stopni to zapomnisz o tym co pisales powyzejZamieszczone przez Sebek
Dzisiaj nad tym samym myslalem - bo pamietam co bylo rok temu - z dnia na dzien znow bylo cacy - a na poczatku tez jakos smiesznie.Zamieszczone przez krzywy191
Pozdrawiam, Sebek
No i znow jestem zdziwiony - nagle auto jezdzi tak jak trzeba - tak samo od siebie, nic nie rzuca - ani nie sciaga - podejrzewam ze opony musza sie po prostu na samochodzie ulozyc.
Micha od razu sie cieszy :)
Pozdrawiam, Sebek