Oryginal alpiny w oryginalnym opakowaniu naturalnie nowy kosztuje u mnie 2000 zl.
Turek moze potwierdzic ze jest to oryginal.
Mam w ofercie takze spojler do e32 w 3 wersjach i paru innych BMW.
Oryginal alpiny w oryginalnym opakowaniu naturalnie nowy kosztuje u mnie 2000 zl.
Turek moze potwierdzic ze jest to oryginal.
Mam w ofercie takze spojler do e32 w 3 wersjach i paru innych BMW.
Pozdrawiam, Sebek
Masz pytanie lub problem odnośnie funkcjonowania forum, współpracy ...
Proszę o kontakt ze mną .!
zgadza się do e38 Sebek załatwia oryginał alpina.
730
Dokładkę oryginalną kupujesz białą pomalowaną podkładem zabezpieczającym. Musisz ją malować oczywiście.
Moje obecne BMW E38 750il -> http://7er.pl/showthread.php/37092-N...50il-%28v12%29
Sztuką jest zrobić stare auto tak, aby wyglądało lepiej niż nowe...
Ja mam ori Alipne,i wg mnie nie warto inwestować jakiś 200 PLN w tani badziew z alledrogo,plus malowanie takiego czegoś. Moją dokładką juz nie raz zachaczyłem o nasze piekne krawężniki,i absolutnie nic sie z nią nie dzieje.Jest bardzo elastyczna,idealnie dopasowana no i wygląda oczywiscie gustownie.Taka dokładka bedzie wisiec na zdzerzaku przez lata,a plastik z allegro nie wytrzyma dłużej niz pare miesiecy (i to zapewne przy ostrzożnej jezdzie), z racji tego że jest wykonany z żywicy albo z tzw abs-u.Jeżeli ktoś faktycznie chce swoje autko w takową doposażyć,to radze wysypać te dwa klocki,i cieszyć sie pieknym wyglądem przez lata
2k to dobra cena
najtaniej znalazłem za 546euro
http://www.schmiedmann.com/7_series/...page1.htm#5752
Sebek, a do e65 też możesz coś załatwić ciekawego?
było e38 730d 1999r, e38 750i 2000r, e53 4.4i 2001r, e46 330Ci 2001r
Pokaz co masz do E32
Mam do Was pytanie czy taką dokładkę alpina do e38, załóżmy laminat wiem wiem badziew, ale czy ją montuje sie na ten czarny dół w sensie nakłada się jedno na drugie czy ten dół się demontuje ??
Ostatnio edytowane przez Anatol ; 15-06-2016 o 00:34
Ja mam przyklejoną do tego czarnego dolnego elementu.
Dzięki i o taką odp mi chodziło.
W takim razie oryginał dostać jest na miarę cudu, więc trafi podróba
Jak mniemam wklejona na klej do szyb Boll