Witam wszystkich. Od niedawna poszukuje ładnego egzemplarza E32 740i, ale ciężko to idzie:) Więc rozglądam się też za E38. Stąd trafiłem na te forum i mam nadzieję, że z Waszą pomocą uda mi się coś ciekawego znaleźć.
Pozdrawiam!
Witam wszystkich. Od niedawna poszukuje ładnego egzemplarza E32 740i, ale ciężko to idzie:) Więc rozglądam się też za E38. Stąd trafiłem na te forum i mam nadzieję, że z Waszą pomocą uda mi się coś ciekawego znaleźć.
Pozdrawiam!
Witam serdecznie duzo czytaj a dowiesz sie co i jak :)
Wytrwałości kolego ja swojej e32 też szukałem długo ale nie żałuję e32 740 w nienagannym stanie nawet sekwencja lpg w cenie 8900 się mi trafiło. Szukaj a będzie ci dane !!
Hejka jonash i powodzenia w poszukiwaniach ;)
Nanosekunda: czas jaki upływa między zmianą światła na zielone, a wściekłym zatrąbieniem na ciebie przez kierowcę z tyłu.
Nic na siłe czasem to poprostu kwestia szczęścia że i w polsce za kilka tysięcy trafisz piękną. Jednak trzeba być twardym nie raz auto cenione sporo czyli ze musiało by być ideałem okaże się padliną.
Witam,
Dzięki za powitanie:)
Mineło trochę czasu i szukania, puki co bez sukcesów, ale wytrwały będę!:)
Dużo pracuje w domu więc nie musi być aż taki ideał to będzie też trochę przyjemności i odstresowania przy doprowadzaniu auta do porządku:)
Pozdrawienia dla wszystkich!
witam pozdrawiam powodzenia
moje bmw e38
Witamy i życzymy owocnych poszukiwań
witam powodzenia w szukaniu wozu