Witam Pytanie do ogólnie zgomadzonych fanów 7. Co sądzicie o Ringach w E32. Jakieś zdjęcia opinie na ten temat. Gdyż zastanawiam się czy wkładać CCFL do siebie. Pozdrawiam Kamil
Witam Pytanie do ogólnie zgomadzonych fanów 7. Co sądzicie o Ringach w E32. Jakieś zdjęcia opinie na ten temat. Gdyż zastanawiam się czy wkładać CCFL do siebie. Pozdrawiam Kamil
Jak przyjedzie na warsztat klient E34 to wrzucę fotkę jak to wygląda w mniejszym bracie
Celem wykształcenia nie jest napełnienie umysłu człowieka faktami; zadaniem jest nauczyć go, jak ma używać umysłu do.. myślenia. A często zdarza się, że człowiek lepiej umie myśleć, nie będąc krępowany wiedzą przeszłości.
Henry Ford
Nie pomagam przez tel, chcesz coś, jest pw, mail, gg, w ostateczności sms
Mam u siebie bursztynowe ringi LED założone jeszcze przez poprzedniego właściciela i... chętnie bym się ich pozbył :/
Osobiście uważam, że ringi (LED, CCFL, SMD) kompletnie nie pasują do aut takich jak E32, E34, E36. Wyglądają na nich jak kwiatek na kożuchu.
Jestem na NIE
znalazłem takie coś i szczerze powiem przemawia do mnie jednak ,że mogły by te ringi byc nieco cieńsze.
Tuczi a mógłbyś zrobić fotkę jak wygląda Twoje e32 z tymi bursztynowymi ringami??
Kolor nie ma znaczenia.Wyglądają beznadziejnie
podzielam zdanie Dzudy i tucziego, ringi w e32 to jakaś pomyłka
moja była 7er: http://7er.pl/showthread.php/10628-Witam-wszystkich
Proszę bardzo. Wybaczcie jakość ale telefon to jedyna rzecz do robienia zdjęć jaką miałem pod ręką.
~wysłane poprzez Tapatalk
ogólnie ringi w jakimkolwiek BMW wyglądają dziwnie, mi przywodzą na myśl takie oczy "śniętej ryby"... szczególnie żałośnie wygląda to w X6 ;) - taki wieloryb z podbitymi oczami...
a w e32 to rzeczywiście, masakra...
'59 GAZ 21 | '66 W108 5.6 | '69 W108 280SEL | '72 BA3 2101 1200s | '74 BMW E3 2500 | '76 BA3 2103 1.8iSk | '76 BMW E12 535i | '79 GAZ 24 | '89 Volvo 740 2.3 GLE | '89 BMW E32 750i | '96 Volvo 960 3.0
No tuczi przyczyniłeś się do odejscia mojego pomysłu do włożenia ringów :)