Pokaż wyniki od 1 do 10 z 21

Wątek: Czyszczenie Klimatyzacji - śmierdzi

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post
    Vip Vip
    BMW
    750iL840Ci730LiK53
    Cytat Zamieszczone przez MariuszE38 Zobacz posta
    Nie używaj tego paskudztwa. To nic Ci nie da, bo grzybki są na parowniku a nie w kanałach.
    kalego grzybki? widziales je kiedys???? w kazdym aucie robi sie to bardzo bardzo prosto

wyjmujesz filtr kabinowy lub tak jak w e38 otwierasz wloty powietrza i na właczonej dmuchawie na max wprowadzasz pianke np taką jak ze zdjecia, po troche do kazdego otworu, jak juz caly preparat zużyjesz wlaczasz obieg wewnetrzyny i zostawiasz tak na 5min,(piana wyplynie wraz z skroplinami) tyle, i prosze tu nie pisac ze nie mozna ze cos wentylator ze cos tam ozon, ja tak robie od 3 lat w okolo 200-250 autach rocznie i zawsze dziala i nigdy nic sie nie stało, grunt to preparat bez wody,
    http://www.klimanovum.pl/1021,cleen-...chodowych.html
    Ostatnio edytowane przez krzywy191 ; 13-08-2013 o 21:06

Vip Vip
    BMW
    Nie mam
    Cytat Zamieszczone przez krzywy191 Zobacz posta
    kalego grzybki? widziales je kiedys???? w kazdym aucie robi sie to bardzo bardzo prosto

wyjmujesz filtr kabinowy lub tak jak w e38 otwierasz wloty powietrza i na właczonej dmuchawie na max wprowadzasz pianke np taką jak ze zdjecia, po troche do kazdego otworu, jak juz caly preparat zużyjesz wlaczasz obieg wewnetrzyny i zostawiasz tak na 5min,(piana wyplynie wraz z skroplinami) tyle, i prosze tu nie pisac ze nie mozna ze cos wentylator ze cos tam ozon, ja tak robie od 3 lat w okolo 200-250 autach rocznie i zawsze dziala i nigdy nic sie nie stało, grunt to preparat bez wody,
    http://www.klimanovum.pl/1021,cleen-...chodowych.html
    Dodałbym do tego tylko odrobinę cierpliwości. W e46 wymieniałem monitor 16:9 bo nadgorliwiec wtrysnął za dużo pianki naraz i go zalało
    Celem wykształcenia nie jest napełnienie umysłu człowieka faktami; zadaniem jest nauczyć go, jak ma używać umysłu do.. myślenia. A często zdarza się, że człowiek lepiej umie myśleć, nie będąc krępowany wiedzą przeszłości.
    Henry Ford

Nie pomagam przez tel, chcesz coś, jest pw, mail, gg, w ostateczności sms

Uprawnienia umieszczania postów